zamówię tort na chrzest (4) jak w temacie, tort na 14 kwietnia gdynia około 3kg śmietankowy może... MaMaK Lekkostrawne przepisy kulinarne (2) Może tym razem jakieś przepisy na jedzonko lekkostrawne ,np dania obiadowe... wiola jakie mieso na zupe (7) dziewczyny, na jakim miesie gotujecie zupy? ja zazwyczaj kupuje kosci... arnika
Pytanie kulinarne:)))) (7) Hej Forumki, podpowiedzcie proszę co wg Was pasowałoby do sałatki... Gosiaczek79 domowy jogurt (8) robicie? jeśli tak, to jakiej bazy używacie z jakim skutkiem. ja ostatnio... Asiunia-niezalogowana Kto mi zrobi tort na sobotę?:) (2) Plus jeszcze dwa ciasta:) Nitusia trochę daleko, może ktoś bliżej? kkasia1 Kucharka (2) Czy ktoś mógłby polecić panią (kucharę), która umiałaby zająć się gotowaniem... INES nnt . sprawdzony przepis na biały sos do ryżu... (29) jak w temacie.... asior coś szybkiego na kolację (8) Może polecicie coś szybkiego na kolację? Mam kilku gości i nie wiem co... szukam menu Urodzinowy obiad (4) Szukam natchnienia :))) Chciałabym coś innego niż zwykle :))) coś pysznego... AgusiaGda Gdzie knajpa z różnymi Piwami? (4) Drogie Panie, chciałem znaleźć knajpę gdzie można wypić jakieś ciekawe... xyz firma cateringowa (2) czy możecie mi polecić jakąś zaufaną i sprawdzoną firmę cateringową ,która... czarnula Co dzisiaj szykujecie na obiad część 20 (210) Hej otwieram nowy wątek bo tamten troche długi sie zrobił! U nas dzisiaj mąż... luna poszukiwani samozwańczy detektywi (4) "Gdańskie Pralinki Marcepanowe" pomóżcie mi odszukać ten produkt... galador przepis na bułki poszukiwany!! (1) może macie sprawdzony przepis na bułki wieloziarniste? kupiłam ostanio w... pillotka Gdańskie Pralinki Marcepanowe (1) pomóżcie mi odszukać ten produkt w trójmieście :) gdzie mogę je znaleźć,... galador tort na urodzinki Gdynia (3) witam. czy jest może wciąż na forum martszp i jej super torty? zależy mi na... jodan Prawie trzeci dzień życia kotleta (8) Cześć, Zastanawiam się co mogę zrobić z mięsem, które np przez 2 dni było... suseł propoprcje do masy tortowej, mascarpone+kremówka, pomóżcie (9) Zgubiłam gdzieś przepis a potrzebuję zrobić masę do przełożenia tortu, mam... mamasynka domowa pizza (6) Stawiam pierwsze kroki w robieniu pizzy ,ostatnio zrobilam ,zla nie byla ale... moniss