szukam przepisu na tort (6) witam mam do was prospe bo zawsze jestescie niezawodne zblizaja sie... ja łazanki (3) Dziewczyny, potrzebuje przepis na łazanki. Asiunia-niezalagowana co można zrobić z surowych ziemniaków startych na dużych oczkach? (4) hej, wkopałam się bo nie wiem czemu starłam 2kg ziemniaków ale na dużych... okruszek_
Co dzisiaj szykujecie na obiad część 21 (221) U nas dzisiaj bedzie lazagne z miesem mielonym sosem bolonese i marchewką!... luna pomysł na...obiad z kluskami ;) (11) hej, poszukuję przepisów na jakieś "kluskowe" obiadki co... okruszek_ Jakie ciasto w takiej formie?? (6) Kupiłam silikonową formę w kształcie zajączka i nie bardzo wiem, jakie ciasto... Piekarka Surówki rózne - Surówka z białej kapusty aby była soczysta . (14) Podajcie dziewczyny Wasze przepisy na surówkę z białej kapusty aby była... wiola Chińska podróba sałatki chińskiej :) (8) Podaję proporcje, jakich ja użyłem ale oczywiście można to dowolnie... sadyl sałatka na wielkanoc (1) dziewczyny i chłopaki jakie macie już przyszykowane sałatki, a jakie... agi Ciasto Wielkanocne- jakie? (7) Jakie (proste) ciasto można zrobić z 3 latkiem? Bez czekolady/kakao/orzechów... Ola81 sernik -szukam sprawdzonego przepisu (1) Szukam przepisu na sprawdzony przepis,wiadomo na necie jest tego pelno ale... ania na swieta w Gdansku (2) Gdzie w Gdansku mozna kupic dobre wyroby wedliniarski i biala kielbase fx obiad gdzie? (3) muszę zorganizować obiad ok 10 osób "na mieście", osoby młode, chętnie... aga sałatka z prażonym słonecznikiem (7) Czy macie sprawdzone przepisy na sałatkę z prązonym słonecznikiem? mamcia77 śniadanie WIELKANOCNE... (5) dziewczyny co przyrządzacie na te śniadanie świąteczne,może coś nowego zgapię... ja Potrawy na Wielkanoc (5) Dziewczyny podzielcie się pomysłami co przygotowujecie na Święta, może macie... mrówkaa sos chrzanowy (1) starty korzeń chrzanu (świeży) zalany wrzątkiem żeby stracił "jad" do tego... misia gdzie dostane chlebek do żurku??? (5) chodzi mi o jak najmniejsze takie chlebki. czy mozna gdzies dostac takie wogole? emka przepis na blok czekoladowy (2) cześć :) Potrzebuję przepis na sprawdzony i smaczny blok czekoladowy :) olka Smaczna salatka wielkanocna? (1) Macie jakies ciekawe? gosia