Pizzeria Anker

Pizzerie Jedzenie na wynos

Gdynia, al. marsz. Józefa Piłsudskiego 50

Jan - ocena (1) Wszystko jak zwykle smaczne Jan Em.L - ocena (1) Jedzonko pyszne w dobrej cenie. Polecam craps kurczak, sałatkę z tuńczykiem Em.L Greg - ocena (1) Jedzenie jest ok ale obsluga jest bardzo nie mila. Chyba tam sa za kare! Mam... Greg
Leszek - ocena (1) Kto to pisze jakie pyszne jedzenie,byłem z żoną trzy miesiące temu i była... Leszek k1 - ocena (1) Dobra, tania pizza bolognese k1 Daro602 - opinia (1) Zdecydowane 6 za powtarzalność starych i dobrych smaków. Najlepsza pizza w... Daro602 Maciek - opinia (1) Enklawa taniości i sytości. Całkiem smaczne, nie rewelacyjne, ale przyzwoite.... Maciek Włodek - opinia (1) Od zawsze pyszne jedzenie, bardzo miła obsługa Włodek Magda - opinia (1) Niestety to totalne niska jakość jedzenia..W dzisiejszych czasach można zjeść... Magda A - opinia (1) Już dawno nie jedliśmy tak pysznego, domowego śniadania. Obsługa przemiła.... A SKY. - opinia (1) Po dniu dzisiejszym i zamówieniu kilku pizz plus dan obiadowych, żałowałem że... SKY. Lena - opinia (1) Szybka obsługa Świeże produkty Ciasto na pizze super, gorzej z dodatkami.... Lena Łukasz - opinia (1) Jestem, a właściwie byłem stałym klientem od 22 lat. Po ostatnich 2 razach i... Łukasz Stała i już była klientka. - opinia (1) Jedna wielka tragedia się zrobiła. Porcje zależy jak komu się nałoży( wczoraj... Stała i już była klientka. Joolaj - opinia (1) Jedna z lepszych, tanich i dobrych jadłodajni. Joolaj Mniam (1) Powiem szczerze jestem dosyć stała klientka z rodziną tego baru jedzenie jest... Mała Obrzydliwe frytki (1) Niestety, od dluzszego czasu jakosc posilkow w Ankerze spada. Natomiast po... Mar Gwałtowny spadek jakości (1) Od tylu lat Anker był atrakcją w mojej rodzinie. Obiad z Ankera to było... dawny klient masakra ostro w dół (1) chodziłem tam przez 20 Lat i było OK. czasami coś nie tak, ale po ostatniej... Grzegorz polecam (1) Dobra jakoś zawsze za przystępną cenę gdańszczanin