Pizzeria Anker

Pizzerie Jedzenie na wynos

Gdynia, al. marsz. Józefa Piłsudskiego 50

Odradzam (1) Bar dla ludzi których od niedawna stać na jadanie w knajpach, niski poziom... Kamil terrible food (1) terrible food, an old oil scent, dirty bathroom Hannah Rewelwcyjna pizza (1) Nie wiem skąd tyle negatywnych opinii. Byłam w piątek wieczorem, większość... Ola
bardzo niski poziom (1) szkoda wchodzic ... Katy Niskie ceny (1) Ceny są niskie a pizza dobra, więcej mi nie trzeba. Wywalczone tylko te... PP Tragedia (1) Pizza tragiczna, spływająca woda z owoców morza, brak klimatyzacji poziom... Marek Nie polecam (1) Pani blondynka z długimi rzędami pracuje za karę. Jest niekulturalna,... Patrycja tragedia (1) Pani barmanka blondynka z wielką łaską dzień dobry odpowiedziała jakby... slawi Pizza nieudana (1) Wyrób na skalę przemysłową , miękka mokra trzeba było jeść łyżką. Takie fuj... Maja Świetne jedzenie w dobrej cenie (1) Ja korzystam z usług tej restauracji już od ponad 2 lat i nawet jeśli znudzą... Maja Dodatki (2) Jakość sosów do potraw (do pizza) fatalna ,brak sosów czosnkowych koperkowych... Jacek Obsługa i dowoz (1) Dziś po raz ostatni zamówiłam cokolwiek z tego lokalu.Pani przez telefon to... Sylwia Nie polecam! (1) Jedziecie oleiste, obsługa bez jakichkolwiek manier i kultury, a to jeszcze... Była stała kolijentka żenada (1) Poprostu zgroza zamawiam od lat ale jest coraz gorzej.Zmawiam zrazy których... Kristo Było dobrze (1) Po co otwierać restauracje skoro pizzy nie można zamówić przed 11 i jak to... Niezadowolony Gorzej i gorzej (1) Od lat chodze do Ankera ale jest gorzej i gorzej. Pan wlasciciel zaczal... Taka tam Co raz gorzej, nie polecam. (1) Niestety po raz kolejny zawiodłam się na jakości oraz obsłudze. Pomijając... Magdalena Okropna obsługa, zero szacunku do klienta, zwykła bezczelność! (1) Bardzo nie miła obsługa, nie liczy się z klientem, potrafi na niego... XYZ Nie polecam ! (1) Z roku na rok anker staje się coraz gorsza restauracja! Kiedyś zależało im... ... Nie ... (1) Chodziły słuchy ze zmieniliscie się na lepsze .niestety nie .... Obsługa... Kk