Pizzeria Anker

Pizzerie Jedzenie na wynos

Gdynia, al. marsz. Józefa Piłsudskiego 50

Jestem stałą bywalczynią i fanką Ankera (1) Na smak nigdy nie miałam okazji narzekać, sosy również smaczne a pizze zawsze... amidala Ma swoje minusy, ale jestem na tak (1) Przychodzę tu dość często i prawie zawsze zamawiam to samo - pizze. Jest... klientka Fajna miejsce (1) Mi tam menu odpowiada, dania mają smaczne, klimat super, może obsługa nie... -Dawid-
! Szok i wielkie rozczarowanie ! (2) Na wstępie chciałbym zaznaczyć, że od lat byłem stałym bywalcem i... były klient ... (1) zamowilam na dowoz dewolaja i dostalam gratis slimaka. po moim oczywiscie... Risika Jedzenie smaczne, parę rzeczy jednak do poprawki (1) Jedzenie ok, ceny równiez bardz przystępne, jednak parę rzeczy do poprawki -... marecki SPADEK FORMY (1) Jadałem w Ankerze często parę lat temu i było rewelacyjnie, wczoraj namówiłem... Bartłomiej T przeciętnie (1) ludzie! jakiej wy sie obługi spodziewacie po jakimkolwiek bistro? ci ludzie... dz Co za szmira! (1) Obsługa traktuje klienta jak śmiecia. Zamówiłam zestaw obiadowy i lasagne na... Aleksandra Jankowska ?? (1) Ludzie, zacznijcie przynosic własne sztucce. Noże są tak tępe, że nic się nie... Ja świetnie (1) Zgadzam się z opiniami że obsługa nie jest idealna i wystrój też nie należy... olini wuzet - opinia (1) wszyscy macie racje,ale nie każdemu musi się podobać!!! jeżeli macie ochotę... wuzet szkoda pisac (1) byłem głodny anker serwuje zazwyczaj szybko w mojej okolicy ale jak zamawiam... normalny klijent dla cierpliwych (1) Właśnie poszłam dziś pierwszy raz- ostatni , obsługa kiepska, a jakość pizzy... ak Jedzenie na telefon (1) Anker BYŁ spoko miejscem z bardzo przystępnymi cenami i całkiem smacznym... stały klient nie najlepiej (1) Obsługa jest delikatnie mówiąc nie najlepsza. Co do jedzenia - dania... dzeus dostawa... (1) Zamówiono: pizza z sosem pomidorowym + plastykowe sztućce Dostarczono: pizza... Dariusz super (1) nie zgadzam sie! anker to wspaniała restauracja. szybka obsługa i bardzo nie... m. pogorszylo sie! (1) dramat, nie jadlem tam prawie dwa lata, teraz wzialem pizze na zamowienie i... adam22