Pizzeria Anker

Pizzerie Jedzenie na wynos

Gdynia, al. marsz. Józefa Piłsudskiego 50

Barowe bistro (1) Po każdej wizycie w ankerze wymagane są natychmiastowa kąpiel i wielodniowe... Kiedyś stały klient znowu dałem się namówić i znowu mina... (1) po ostatnim razie mowilem sobie, że już tam nie zawitam, ale niestety dałem... M Pizza - tragedia (1) Cena pizzy faktycznie niska, ale niestety produkt jaki otrzymujemy to kpina.... E.
jemy tylko pizzę (1) Jakiś czas temu wracając z pobliskiego lodowiska zamówiliśmy placki... kasia kiedyś było duuuużo lepiej. (1) Po dłuższej przerwie zawitałem do Ankera i niestety bardzo się rozczarowalem.... majkel Pawcio - opinia (1) Mieszkam 100 metrów od Ankera... To najlepsze co mnie w życiu spotkało Pawcio NAJLEPSZE TANIE MIEJSCE W GDYNI (1) Mieszkamy niedaleko i wielokrotnie jemy w Ankerze albo zabieramy cos do domu.... Karolina To już nie ten sam Anker! (1) Po raz kolejny zajrzałam dziś do Ankera i znowu jestem zawiedziona. Ankera... bbb_ nieświeże (1) Odwiedziłam ostatnio Ankera ze znajomymi, nie miałam ochoty na nic... Marta Po pizzy zawsze boli brzuch... (1) Wielokrotnie zamawiałam pizzę w Ankerze zarówno na wynos, jak i w lokalu.... k. prawdziwe (1) Polecam Nie jest drogo, mimo takich opinii dziwne że zawsze ludzi pełno.... gOSIA Pizza z dowozem (1) Zamówiłem dzisiaj 2 pizze. Pani powiedziała ,że beda za 50 minut - były po 1h... yankes obługa to jakaś tragedia! (1) Pani przyjmująca zamówienia telefoniczne jest opryskliwa i niemiła.Do... kaliope Super pizzeria (1) Odwiedzamy Gdynie raz w miesiacu i zawsze jadamy tam posiłki( smaczne i... Iga jedzenie na wynos...OKROPNE (2) Jadamy w lokalu często-jedzenie pyszne, wszystko jak należy. Natomiast... viola Fatalna obsługa (1) Obsługa w tym miejscu jest tragiczna, panie tam pracują chyba za kare. Chodzą... J. Dużo niedociągnięć (1) Przy trzeciej lub czwartej wizycie miałam nieprzyjemną sytuację - mięso w... barbara Daleko do zadowolenia (1) Jedzenie bez szału, pizze są ok, cena do jakości adekwatna. Zdecydowanie... majki Blagam o pomoc!! (2) Czy ktos wie jak zrobic sos ,ktory podawany jest z salata pekinska ?Jest... S.O. a gdzie mięso? (1) Zamówiłam placek po cygańsku... trzy kawałki (raczej kawałeczki) na całe... et