Pizzeria Anker

Pizzerie Jedzenie na wynos

Gdynia, al. marsz. Józefa Piłsudskiego 50

Polecam Pizze (1) widać ,ze pizzerina stara się o klientów pizze przyrządzane są szybko i są... Mario Z roku na rok coraz gorzej. (1) Generalnie jedzenie, obsługa i klimat to totalne dno. Jedzenia dla... Paweł "PRZYWIOZŁEM TĄ PIZZE KURDE" (1) TRAGEDIA!!! Pizza dotarła do nas po 4 telefonach do obsługi, która nawiasem... Rafał, Kuba, Mariusz
zamowienie telefoniczne (1) Dzwonie,pytam ile czasu bede czekać, skladam zamowienie, a pani do mnie "... Baska MASAKRA (1) czegoś tak obrzydliwego dawno nie dostalam! Oszukańcze menu deklaracja iz w... MAG Zamowienie na dowoz!!! (1) nigdy wiecej. Dzisiaj zamawialismy jedzenie do pracy.. jkas totalna... Klif Gdynia Nigdy zamwówień z dowozem!!!!! (1) Jesteśmy stałymi klientami Ankera i w lokalu jest miodzio! Wszystko szybko,... Satine ZAWIEDZIONA KLIENTKA (1) W dniu 9 lutego 2011r. z mężem i córką skorzystaliśmy z Państwa pizzerii. Do... Emilia Nie tego się spodziewałam.... (1) Spodziewałam się smaczniejszych dań...tanie produkty użyte do potraw.Pizza... Iwona Swietne bistro ! (1) Idealny lokal studencki ! Ceny bardzo przystępne np. 1/2 porcji ~6zł, bardzo... xyz Dla studentów (1) Chodzę do Ankera bardzo często gdyż mam go pod swoim wydziałem, jak... BAU88 prawie dobrze (1) Od lat jadam w tym bistro, na jedzenie jakoś nie mogę narzekac ale gorzej z... johnny pływająca pizza (1) Nie wiem, jak wcześniej smakowała pizza w tej "jadłodajni", ale wiem jak... boria Coś sie pusje (1) Chyba jeden z najstarszych jak nie najstarszy bistro w Gdyni. Ceny bardzo... kk Polecam! (2) Tanio, smacznie i przyjemnie. Tomasz Bardzo fajne bistro (2) Regularnie zamawiam z Ankera pizze margarite dla synka oraz od czasu do... Mama Nikolaska :-) Polecam, ale... (1) Polecam ze względu na ceny i smak, jednak ma też kilka minusów: - czasem... Kamil Uwaga na dania "na wynos" (1) Sprawdzajcie co Wam zapakowali! Jak sprawdzicie w domu reklamacji nie uznaja!... Była klientka Zakotwiczony smak w sumer cenie! (1) Lokal bardzo przytulny, zwlaszcza zrobione pietro z klimacie tawerny... zadowolona klientka Ekonomiczne optimum (1) Smacznie - tanio - szybko. Bez problemów z daniami na wynos. Ładna toaleta. artur