Pizzeria Anker

Pizzerie Jedzenie na wynos

Gdynia, al. marsz. Józefa Piłsudskiego 50

Masakra (1) Jadam w Ankerze od lat. Ba nawet kiedyś woziłem tam pizze! Było super. Było.... Darek poraz kolejny beznadziejnie a kiedys było ok (2) zamówiłam sałatkę z krabami i dostałam suchą kapustę (uważam,że z cienko... Monika Rewelacja (1) Uwielbiam stołować się w Ankerze. Wiadomo jaki jest charakter tego lokalu,... MK
niepolecam (2) jedzenie? hmmm... niemal niejadalne.... w szczególności polecam sosy... hmmm... Ja sie znam pyszna pizza. (1) Jadam pizze w Ankerze od lat , nigdy się nie zawiodłem. Polecam !! fan Ankera PORAŻKA (1) Nie polecam restauracji Anker na Śródmieściu. Obsługa FATALNA... Kaja Nidgy wiecej (1) Z wielką przykrością muszę stwierdzić, że dania obadowe są obrzydliwe!!... Dorota jak zawsze pycha (1) Jedzenie naprawde przepyszne, zawsze szybko podane i świeże. Tanie i duże... Monika Było pysznie (1) Stołowałem się w weekend w tym lokalu po raz pierwszy. Wrażenia bardzo dobre.... Jacek NIE POLECAM !!! (1) Miałam 3 podejścia do Ankera, za każdym razem z tym samym rezultatem. Ok. 2... Joanna ochydna pizza (1) dzis zamówilismy pizze na wynos , jesli mozna nazwac to pizza ochydna breja ,... zawiedzeni viktoria - opinia (1) na początku proponuję zmienić ceny na stronie , ponieważ są inne niż w... viktoria Heh (1) Ostatnio rozglądałem się za jakimś nowym miejscem z którego mozna zamawiać... Hip Przyjemne miejsce gdzie często wpadamy na pizzę :) (1) Pizza (cieniutkie lekko chrupiące ciasto) jak dla nas przepyszna. Uwielbiamy... Dori To miejsce to jakaś porażka! (1) Naleśnik z sosem beszamelowym niemożliwy do zjedzenia, zamiast sosu grudy... Marczi mieszane uczucia (1) Niestety obsluga lokalu pozostawia wiel do zyczenia, popadli chyba w rutyne i... Rudaaa Nautilus w centrum Gdyni (1) Pizza na super cienkim cieście - tak jak lubię. Obsługa profesjonalna,... Beton Ciężko ocenić... (1) Bo zamówienie nigdy nie dotarło. Rozumiem, że przyjmując można źle zapisać... Artur Strata humoru,smaku i pieniędzy! (1) 2 ostatnie spotkania z tym miejscm po długiejjj przerwie.Były niemiłe.Obsługa... niezadowolona Ble! (1) Widać, że to tania jadłodajnia i ładne żaluzje czy stoliki nikogo nie zmylą.... Bea