restauracja- szumne określenie (2) Poszedlem w ciemno z groupona.Menu wegierskie wygladalo zachecajaco.... DS ŻENADA (2) NIE POLECAM PRZYJECIA KOMUNIJNEGO ANI STYPY,JEDZENIE BYLE JAKIE,,PRZY... CZESIEK Jedyna i najlepsza kuchnia węgierska (1) Do Restauracji Czardasz przychodzę już od kilku lat, takiego bogracza nie... Iza
Jak w domu (1) Obsługa bardzo profesjonalna P. Mateusz bardzo miły i zawsze pomoże przy... P.Oliwia Super (1) Byłem w Czardaszu na Balu Kotylionowym.Słuchajcie rewelacja.DJ Jacek... Arek Polecamy wszystkim (1) W restauracji Czardasz mieliśmy wesele.Pełny profesjonalizm,świetny... Gosia Pelen ptofesjonalizm (1) Gorąco polecam serdecznie restauracje Czardasz, bylismy ze znajomymi i na... Kaja całkiem całkiem :) (1) Byliśmy ze znajomymi na obiedzie. Sama jako "była" kelnerka zwracam uwagę na... alika nieporozumienie (2) nie wiem skąd tak pochlebne opinie osób odwiedzających tą restaurację, ale... zawiedziona To jest to!!! (2) W tej restauracji zakosztujecie wspaniałych potraw, jak i również doznacie... Hunter Pyszne jedzonko (1) Bywam tam z rodziną na obiedzie.Pyszne jedzonko. Dania duże i przystępna... Marzena Zaczyna się poprawiać. (1) czesto bywam klintka w tej restauracji. jedzienia raczej odradzam,bo jest... madziunia Rewelacja (1) Razem ze znajomymi byłem na pierogach w ramach grouponu. Pierogi po prostu... Sławomir wielkie rozczarowanie (1) Wizyta z grouponu, najpierw rezerwacja miejsca to prawdziwy wyczyn- ale ok,... magda bardzo fajne miejsce i smaczne jedzenie (1) Do restaraucji wybralismy się w 5 (4 osoby dorosłe i niemowlę) w ramach... MMAKH porażka !!!!!! (1) Do owej komunistycznej restauracji wybraliśmy sie z grupona gdzie kolega... ewka Doskonałe jedzenie, bardzo dobra obsługa. Polecam (1) Wcześniej nie słyszałem o tej restauracji. Trafiłem tam z groupona i byłem... Marcel Czy tam w ogóle jest jakiś manager ? (1) Sugeruje wlascicielowi przysluchac sie rozmowie kelenerki z klientami. Mam na... Agata Pierogi z grupona (1) Pierogi bardzo dobre i bardzo miła obsługa. Wystrój faktycznie mało... mk m.em - opinia (1) Do Czardasza wybrałam się z rodziną w ramach grouponu, który oferował pierogi... m.em