Nie polecam! (1) Do organizacji imprez okolicznościowych absolutnie nie polecam! Mega słaby... Innuendo Pozytywnie zaskoczony. (1) Wybrałem się z żoną. Zamówiliśmy bogracz, pierś kaczą z kluskami oraz... Tomek Polecam (1) Jedzenie bardzo smaczne. Jak dla mnie karta nieco za krótka, ale co dla... Gosia
Pysznie (1) Polecam !!! Pyszne jedzonko, duże porcje, sympatyczna i wesoła obsługa :) Na... Kasia Szczerze polecam! (1) W restauracji byłem po raz trzeci - tym razem ze znajomymi. Zaskoczyła mnie... Zadowolony gość Magda Gessler znów spieprzyła to czego się tknęła... (4) Pojechałem dziś do Czardasza i to już nie pierwszy raz. Nie pierwszy,gdyż... Eurotram Pierwszy i ostatni raz (1) Pierwszy i ostatni raz Niestety restauracja nawet po rewolucjach nie szokuje... Klient Nie polecam (1) Zamówiłam naleśniki z salami,cebula i papryką z pastą... Klientka Rewelacja.. (1) Moim zdaniem rewelacja: smacznie i w nie wygórowanej cenie, sympatyczne Panie... Zadowolony żarłok ;) Nie wyjdziesz głodny! (1) Nie byłam w lokalu przed rewolucjami, za to mogę ocenić go po rewolucji i... Martina po kuchennych rewolucjach dramat (2) Wczoraj odwiedzilismy restauracje ze znajomymi, zmiana wystroju na plus ale... Kacper Pozytywne zaskoczenie (1) Mimo, że wychowałem się w okolicy, do restauracji zajrzałem wcześniej raptem... Bartek Piotr - opinia (1) Fajna obsluga i dobre jedzenie.Polecam Piotr No cóż, potrzebna Gessler (2) lata świetności Czardasz ma już dawno za sobą. Ceny nie współmierne do jakości. MMM nie polecam (1) uważam , że opinie z wysokimi notami to opinie wyłącznie od znajomych bądź... aga Polecam (2) Byliśmy z mężem w restauracji CZARDASZ w niedzielę na obiedzie.Okazało się... Magda PO NOWEMU (1) Niedziela to dzień rodzinnych spotkań i wspólnych obiadków. Z tego powodu... DanaCH Rewolucja - Rewelacja (1) Wybraliśmy się z mężem na obiad i zaskoczenie. Okazało się, że restauracja... Jolanta Gałecka Ekstra sprawa (2) Według mnie czardasz to świetne miejsce w którym można sie odprężyć i niżle... Kacperek Podobało nam się..... (3) 26.04.zorganizowalismy przyjecie weselne na ok 25 osob w tej restauracji.... Tessa