pozytywne zaskocznie (1) kupiłam grupona,naczytałam się wcześniejszych opinii i byłam bardzo... ania ... (2) . Kupiłem z jednej ze stron oferujących zakupy grupowe kupon do w/w lokalu na... Klient Za chęci mocna 5ka (1) Witam, Byłem wczoraj z dziewczyną w Resturacji Czarasz. Generalnie nie jest... borys
Świetna obsługa (1) Wybrałam się groupona, wcześniej nie słyszałam o tej restauracji. Wystrój... E. Dobre jedzenie (1) Byliśmy w tej restauracji po raz pierwszy. Wystrój swojski, ale fajtycznie... A. Nie narzekam (1) Nie wiedziałam za bardzo jakie dać oceny, np za ceny czy menu gdyż rodzice... KB brud,smród i ubóstwo. (1) Sala dla niepalących wciąż zajęta,w sali dla palących siedzi się w smrodzie... kinga rozczarowanie (1) Sala dla niepalących to po prostu fikcja, właściciel nie liczy się z... Ja Tylko dla palaczy (1) Jedzenie w Czardaszu jest bez zarzutu - korzystam czasem z ich wyrobów... mama profesjonalizm (1) Na tej imprezie spotkały się trzy pokolenia z 2 państw, w związku z tym... Ania Golińska wspaniała restauracja (1) Zostałem zaproszony na urodziny kolegi do tej restauracji...z początku nie... Dandee Goraco polecamy!!! (1) 21 marca robilismy w powyzszej restauracji impreze weselna.Bardzo polecamy to... Aga i Witek super polecam (1) Witam wszystkich zaglądających na opinie restauracji...Nie mogę zgodzić się z... Marta jedzenie nawet smaczne ale nie polecam :) (1) Zamówiłam obiad z okazji chrzcin córki w lipcu 2008 r. Generalnie jedzenie... Ela Chmielewska Polecam (1) 31.10 zorganizowalismy przyjecie urodzinowe na ok 14 osob w tej... cezary Świetne zmiany... (1) Byłam 18 kwietnia tego roku aby zaspokojić swoją ciekawość. Wystrój na stary... Aisza