I love you (6) Opinie do spektaklu: I love you . Teatr Studio Buffo I love you (tytuł... trojmiasto.pl Mazl Tov II (3) Opinie do spektaklu: Mazl Tov II . Teatr Żydowski w Warszawie MAZL TOV II... trojmiasto.pl Konserwator (9) Opinie do spektaklu: Konserwator . Teatr Komedia w Warszawie Konserwator... trojmiasto.pl
Chorzy na miłość (1) Opinie do spektaklu: Chorzy na miłość . Trójmiejski Punkt Taneczny... trojmiasto.pl Klub kawalerów (18) Opinie do spektaklu: Klub kawalerów . Klub kawalerów Michał Bałucki... trojmiasto.pl Kopciuszek (14) Opinie do spektaklu: Kopciuszek . Kopciuszek Klasyczna, mądra baśń w... trojmiasto.pl Witkacy-Appendix (2) Opinie do spektaklu: Witkacy-Appendix . Teatr im. S.I. Witkiewicza w... trojmiasto.pl Na przełęczy (2) Opinie do spektaklu: Na przełęczy . Teatr im. S.I. Witkiewiecza w... trojmiasto.pl Ciąg (10) Opinie do spektaklu: Ciąg . Ciąg Michał Buszewicz Picie jest naszym... trojmiasto.pl Co ja panu zrobiłem, Pignon? (22) Opinie do spektaklu: Co ja panu zrobiłem, Pignon? . Teatr Kwadrat w... trojmiasto.pl Pokojówki (7) Opinie do spektaklu: Pokojówki . Jean Genet Pokojówki Premiera odbędzie... trojmiasto.pl Odlot. Szopka pomorska za 2014 rok (5) Opinie do spektaklu: Odlot. Szopka pomorska za 2014 rok . Odlot. Szopka... trojmiasto.pl Tosca (11) Opinie do spektaklu: Tosca . Tosca Giacomo Puccini Libretto Luigi Illica,... trojmiasto.pl Dobry wieczór kawalerski (12) Opinie do spektaklu: Dobry wieczór kawalerski . Teatr Palladium w Warszawie... trojmiasto.pl Kot w Butach Live (11) Opinie do spektaklu: Kot w Butach Live . Kot w butach Znacie go z książek,... trojmiasto.pl Mewa. Dziwna sztuka (3) Opinie do spektaklu: Mewa. Dziwna sztuka . Mewa. Dziwna sztuka wg Mewy... trojmiasto.pl Zwyczajne szaleństwa (74) Opinie do spektaklu: Zwyczajne szaleństwa . Peter Zelenka Zwyczajne... trojmiasto.pl O straszliwym smoku, dzielnym Szewczyku, prześlicznej królewnie i królu Gwoździku (6) Opinie do spektaklu: O straszliwym smoku, dzielnym Szewczyku, prześlicznej... trojmiasto.pl Arabela (38) Opinie do spektaklu: Arabela . Arabela na podstawie serialu telewizyjnego... trojmiasto.pl Królowa Śniegu (24) Opinie do spektaklu: Królowa Śniegu . Hans Christian Andersen Królowa... trojmiasto.pl