Ocena firmy (1) Termin kursu prawie na zadanie. Prowadzacego cechuje duza wiedza zawodowa i... Wojciech Pieczynski Praktyki szkoły nova gdańsk (2) Nova w Gdańsku - zrealizują Tobie tylko 1/3 godzin kursu mówiąc że to i tak... słuchacz Najlepsze przygotowanie do egzaminów na ASP (1) Korzystałam z pomocy Pani Doroty tylko rok i to pozwoliło mi już dostać się... K
Kandydaci na ASP-lepiej nie można trafić :) (1) Do Akademii Talentów trafiłam stosunkowo późno, ale dzięki cennym radom Pani... Daria M. Polecam wszystkim (1) Na początku sierpnia brałam udział w kursie barmańskim, nigdy wcześniej nie... Grusix Nova szkoła policealna (1) Hej chodzę na zajęcia z chłopakiem do novej w Opolu i jestesmy zadowoleni.... Patrycja899 Edukreska to profeska (1) Profesjonalizm, zaangażowanie, indywidualne podejście do kursantów. Córka... Paulina Polecam każdemu (1) Wszystko na totalnym luzie i bez zbędnego stresu, nauczyciele potrafią... Dawid Polecam (1) Bardzo profesjonalne podejście do kursanta, ogromna wiedza instruktora i... Paweł 10/10 (1) Niezwykle profesjonalne i pouczające kursy prowadzone przez Pana Wojciecha... Mikołaj Piekarski Ekstra przygoda (1) Prowadzenie, harmonogram zajęć i sposób, w jaki zostały przeprowadzone... Kasia BF Kurs ECDIS (1) Kurs/Ośrodek jak w UK pierwszy raz w Polsce zetknąłem się z takim standardem.... Jacek Borysiuk Bardzo profesjonalnie, w miłej atmosferze (1) Przede wszystkim super kadra, bardzo profesjonalna, z doświadczeniem na... Kasia Bardzo dziękuję za świetne urodziny! :) (1) Profesjonalna i bardzo przyjazna obsługa klienta, wszystko wyjaśnione... Grzegorz Najlepszy prezent dla ukochanego oraz świetna zabawa dla mnie (1) Super klimat, sympatyczna i profesjonalna obsługa, wszystko jest przez... Monika Zdecydowanie nie polecam (1) Zdecydowanie nie polecam tej szkoły. Co chwila zmieniają się warunki, terminy... xenon kurs ECDIS navi sailor transas 4000 (1) Świetne podejście do kursanta, przekazywana duża wiedza pod kontem obsługi... Leszek Szober Prezent dla Świadka (1) Super atmosfera, spory arsenał, przednia zabawa. Polecam Paweł Polecam wszystkim! (1) Kurs prowadzony na bardzo wysokim poziomie. Znakomite podejście do kursantów.... Izabela Poza zmianami w planach to ok (1) Jestem zadowolona. To co mi przeszkadzało to zmiana planów - jednak pojawiały... Angelika