Polecam! :) (1) Ada jest zdecydowanie stanowczą osobą... Stanowczo zdecydowaną na... Maciej Najlepszy kurs na jakim byłam! (1) Nauczyłam się rysować i do tego mile spędziłam czas! Zajęcia odbywają się w... Karolina kurs kwalifikowanego pracownika ochrony fizycznej (1) uczestniczyłem w kursie, który skończył się w listopadzie br. Dużo wiedzy,... Mac
Niekompetencja (1) Bardzo się zawiodłam. Justyna :) Moja ocena... (1) ...Ocena maksymalna :) wrażenia na prawdę niesamowite! :) Cudownie jest uczyć... Beata jrc ecdis type specific training (1) Training conducted from practical point of view by trainer with vast... Bartek Romanski zabieg pedicure (1) Jestem bardzo zadowolona z zabiegu pedicure, polecam; stopy... Marcela Polecam Medalion (1) Pełen profesjonalizm. Szkolenie przeprowadzone w przyjemnej atmosferze z... Agnieszka Mega zadowolona (1) Agnieszka 100% profesjonalistka na najwyższym poziomie czyni rzeczy, które w... Renata Uciekajcie z tego miejsca (1) Szkolenie za pare tysiecy zł a poziom zerowy. Nie mam pojecia jak utrzymują... Margaret Znakomite szkolenie Navi-Sailor 4000 (1) Polecam wszystkim! Dwa dni treningu ecdis navi-Sailor 4000 to był swietnie... Tomasz Kozyra Bez zarzutu (1) Dostałem się bez problemu, na kursie w ciekawy sposób przerobiliśmy rysunek... Zborek Znakomity Wieczór Kawalerski! (1) Serdecznie polecam spotkanie na strzelnicy pod opieką Piotra! Rozrywka na... Marcin Kawaler Polecam!! (1) Pierwszy raz byłam na strzelnicy i byłam bardzo pozytywnie zaskoczona.... Kaja Profesjonalna firma (1) Zleciłem transport lotniczy taty z Krety do Gdańska. Zlecenie było w piątek a... Borys Świetny kurs! (1) Wszystko od podstaw klarownie wytlumaczone i przećwiczone, pełne wyposażenie... Tomek Warto (1) Świetny kurs! 3 dni intensywnej nauki, sporo teorii przedstawionej w bardzo... Karolina Szczerze polecam (1) Kurs przeprowadzony mega profesjonalnie. Znakomicie wyposażony bar, wiele... Kursant :) (1) Bardzo dobry kurs, wprowadzający w świat barmański. Cięty, wymagający... Filip Polecam!! (1) Bardzo polecam, profesjonalna załoga. Różnorodność broni, duży fun z... Michał