uav vlos kurs (1) Pełen profesjonalizm. Gorąco polecam! Marcin matura podstawowa z matematyki (1) Dzięki pani Adamowicz, prowadzącej zajęcia w XLO w Gdyni, napisałam maturę z... Anonim kurs barmański (1) wszystko się zgadzało, intensywnie (sobota i niedziela), ale świetnie podane,... piotr
Magda - opinia (1) Syn uczestniczył w kursach z języka polskiego przygotowujących do egzaminu... Magda Jakub - opinia (1) Szczerze polecam. Na zajęciach panuje super atmosfera, wiedza bardzo... Jakub - opinia (1) Na poczatku nie bylem do konca przekonany, czy warto isc na jakikolwiek kurs,... - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony z zakupionego kursu. Ciekawie przedstawiona teoria,... Szkolenie dla nauczycieli (1) Jako szkoła serdecznie polecamy ten zespół, świetnie przygotowani... SP Zdecydowanie polecam (1) Jestem bardzo zadowolony z kursu "kwalifikowany pracownik ochrony fizycznej".... Kuba Najlepszy kurs ! (1) Pani Ada przygotowała mnie do egzaminów na studia na kierunku Architektura w... Ewa Polecam. (1) Współorganizowałam szkolenie w swojej firmie - zostało przygotowane zgodnie z... Jakub Angielski w V L.O (1) Jestem bardzo zadowolona z kursu maturalnego podstawowego .Nauczycielka... A Świetna zabawa (1) W kursie brałem udział tylko dla siebie i dla przyjemności, naprawdę świetna... Adam Kurs barmański (1) Jestem bardzo zadowolony z kursy. Bez zbędnego nadmiaru teorii, tylko rzeczy... Piotr Exerters (1) Krótko,bez słodzenia-kurs warty swojej ceny,chociaż przed przystąpieniem... P.Małkowski Szkoła Policealna (25) ZAPISY JUŻ WYSTARTOWAŁY!!! Zapisz się do NOVA Centrum Edukacyjne w Olsztynie.... NOVA Ocena Exerters Training Centre –Kurs ECDIS (1) Szkolenie na bardzo wysokim poziomie. Prowadzący przkazuje wiedzę teoretyczną... Kapitan ż.w. kurs baristyczny (1) Kompleksowe omówienie wszystkich działów z programu. Teoria przekazywana w... Sylwia Kurs baristyczny (1) Zajęcia poprowadzone profesjonalnie i z klasą, świetnie przekazana wiedza,... Wiola Sasko Jestem już 2 raz (1) Jestem bardzo zadowolona z nauki, najpierw skończyłam LO, a teraz chodzę na... Lucyna