Robert - ocena (1) Najlepsza szkoła jazdy na jaką można trafić miałem przyjemność jeździć z... Robert Natalia - ocena (1) Bardzo sympatyczny obsługa i bardzo profesjonalnie podejście Natalia najgorszy pord w Polsce - ocena (1) najgorszy pord w Polsce najgorszy pord w Polsce
Ola A. - ocena (2) Dzisiaj udało mi się zdać państwowy egzamin praktyczny i jestem bardzo... Ola A. Bartłomiej - ocena (1) Dziś po raz drugi zdawałem egzamin Za pierwszym jak i za drugim razem... Bartłomiej Yana - ocena (1) Bardzo polecam szkółkę OSK Delta dla przyszłych kierowców, a także dla tych... Yana Bartłomiej Szpura - ocena (1) Bardzo polecam, ten OSK ma świetnych instruktorów, którzy nawet najbardziej... Bartłomiej Szpura Robert - ocena (1) Zdecydowanie mogę polecić Akademię Prawa Jazdy. Moim instruktorem był Pan... Robert Patryk - ocena (1) Szkółka super, wszystko poszło sprawnie, zdane za pierwszym. Polecam bardzo... Patryk Victoria - ocena (1) Egzaminator Piotr Terlikowski To najgorszy możliwy egzaminator w PORD... Victoria Jakub - ocena (1) Najlepsza szkoła jazdy w Gdyni. Jakub Mateusz - największy kursant w 2023 - ocena (1) Najlepsza szkoła jazdy, 15 lat temu - jeszcze w technikum - zacząłem kurs,... Mateusz - największy kursant w 2 Szymon - ocena (1) Praktyka zdana w pierwszym terminie. Łatwość dostosowania dni i godzin jazd.... Szymon Aliaksandra - ocena (1) Pan Jaroslaw to bardzo dobry instruktor. Egzamin zdany za pierwszym razem,... Aliaksandra Sylwester - ocena (1) Polecam Zielonego Listka Profesjonalne i miłe podejście.Pani Żaneta... Sylwester Monika - ocena (1) Polecam z całego serca, dużo więcej wyciągniętych wniosków niż z poprzedniej... Monika Jakub Kobiela - ocena (2) Witam. Szkoła jazdy Pana Bogdana nie bez powodu nazywa się Auto BEST .... Jakub Kobiela Oskar Bobrowski - ocena (1) Miła obsługa, instruktorzy świetnie tłumaczą na teorii i praktyce Oskar Bobrowski Kacper Frygier - ocena (1) Szybkie i perfekcyjne przygotowanie do egzaminu. Nie wyobrażam sobie lepszego... Kacper Frygier Nicolas - ocena (2) Wykłady prowadzone w klarowny i dobry sposób, pani zawsze miła i pomocna.... Nicolas