Bartosz - ocena (1) Szkoła nauki jazdy Elcar zasługuje na szczególne wyróżnienie. Od pierwszego... Bartosz Nadia - ocena (1) Egzamin zdany, super atmosfera i profesjonalizm. Nadia Ewa - ocena (2) Polecam gorąco p. Ala super człowiek z ogromnym doświadczeniem mega... Ewa
Aleksandra - ocena (1) Bardzo dobrze wspominam naukę w szkole Carusek. Uczęszczałam na zajęcia... Aleksandra Józef - ocena (1) Bardzo dobrze i sprawnie przeprowadzonu kurs. Polecam Józef Kamil - ocena (1) serdecznie polecam całą szkółkę Pana Instruktora Krzysztofa. Merytoryczne... Kamil Klara Dudek - ocena (1) Bardzo serdecznie polecam OSK Delta. Już od pierwszych chwil da się odczuć,... Klara Dudek Sara - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z kursu - czułam się porządnie przygotowana zarówno... Sara Karolina - ocena (1) Polecam serdecznie Panią instruktor Katarzynę Roman-Gańczak. Rzetelne... Karolina Margarita - ocena (1) Jestem zadowolona z nauki jazdy w OKS Delta. Zarówna teoria, jak i praktyka... Margarita Tomek T. - ocena (1) Bardzo polecam samą szkołę Delta, jak i Rafała jako instruktora. Egzamin... Tomek T. Adrian - ocena (2) Egzamin zarówno teoretyczny jak i praktyczny zdany za 1 razem dzięki... Adrian Kasia - ocena (1) Polecam przystąpienie do kursu w tej szkółce! Długo się zastanawiałam gdzie... Kasia Gosia - ocena (1) Zdałam za pierwszym razem i to bez błędnie, przygotowywała mnie p Żaneta.... Gosia Tomasz - ocena (1) Szkółka bardzo dobrze przygotowuje do egzaminu, Serdecznie polecam wszystkim... Tomasz Kursantka Hela - ocena (1) MILA to rewelacyjna szkoła jazdy Odpowiedni ludzie na odpowiednim miejscu.... Kursantka Hela Szymon - ocena (2) Gorąco polecam! Jazdy z Panią Asią to sama przyjemność i dużo cennych wskazówek. Szymon Olga - ocena (1) Bardzo polecam instruktora Michała Cieplińskiego. Po dość długiej przerwie... Olga Magda - ocena (2) Polecam serdecznie !!! Magda Karol - ocena (2) polecam , w szczególności pana Tadeusza Sz. Dzięki jego wiedzy i cierpliwości... Karol