Maja - ocena (1) Zdane celująco, polecam Pana Michała Cieplińskiego, najlepszy instruktor w... Maja Piotr - ocena (1) Wykłady prowadzone przez Pana Stanisława bardzo profesjonalnie oraz ciekawie.... Piotr Ksawery - ocena (1) Zdane za pierwszym razem dzięki wskazówkom i przeszkoleniu instruktora, na... Ksawery
Izz - ocena (1) Teoria z Panem Wojtkiem to przyjemność: wszystkie zagadnienia przedstawione w... Izz Grzegorz Ryś - ocena (1) Egzamin zdany za pierwszym razem. Bardzo fajnie się tutaj uczyło jazdy,... Grzegorz Ryś Karolina - ocena (1) Szkółka dobra, fajnie przeprowadzane wykłady, ciekawe i przyjemne.... Karolina Maciej - ocena (1) Bardzo polecam Pana Michała Cieplińskiego. Choć kurs miałem zdany w innym... Maciej Martyna - ocena (1) Gorąco polecam szkołę jazdy GDprawko! Czułam się bardzo dobrze przygotowana... Martyna Patrycja - ocena (1) Bardzo polecam - szczególnie instruktora Pana Wojciecha Szyszkowskiego!... Patrycja Kinga - ocena (1) Bardzo polecam szkółkę! Szczególne podziękowania dla Pana Zbyszka, Andrzeja... Kinga Natalia - ocena (2) Uwielbiałam jazdy z Panem Romanem i zdecydowanie będę tęsknić za tymi... Natalia Błażej - ocena (1) Chciałbym serdecznie podziękować całej kadrze Rondobisu, za mile spędzony... Błażej Mateusz - ocena (1) Bardzo profesjonalne i merytoryczne podejście do nauki zarówno ze strony... Mateusz Joanna - ocena (1) Szkoła jazdy Delta zdecydowanie zasługuje na najwyższą ocenę. Doświadczenie,... Joanna Szymon - ocena (1) Zdane za pierwszym razem dzięki panu Tadeuszowi S. Z czystym sumieniem mogę... Szymon Robert G - ocena (1) Polecam wszystkim szkołę nauki jazdy Zbyszek, egzamin na kat. C zdany za... Robert G Anna - ocena (1) Z ręką na sercu mogę polecić najlepszego instruktora na jakiego mogłam... Anna tosia - ocena (1) Wszystkim chcącym nauczyć się jeździć w spokojnej i przemiłej atmosferze... tosia Grzegorz - ocena (2) Kat B+E. Polecam z czystym sumieniem. Super kontakt z biurem i fajna... Grzegorz Klaudia K. - ocena (1) Bardzo dziękuję Pani Patrycji i Panu Zbyszkowi za doprowadzenie mnie... Klaudia K.