Ewa - ocena (1) ze swojej strony nie polecam, część teoretyczna przeszła sprawnie, jaki... Ewa Maja - ocena (1) Jeśli szukacie dobrej szkoły jazdy, w której poczujecie się bezpiecznie i... Maja Joanna - ocena (1) Bardzo polecam! Teoria zdana za pierwszym razem na 100% Bardzo przyjemne i... Joanna
Oliwier - ocena (2) Z całego serca polecam instruktora pana Macieja Glouszaka. Wspaniały i... Oliwier Oliwier - ocena (1) Serdecznie polecam instruktora pana Czesława. Niezapomniana atmosfera w... Oliwier Arek - ocena (1) Szukasz szkoły by zrobić kat C C+E to tylko ta szkoła ,przygotują cię... Arek Artix - ocena (2) Gorąco polecam Panią instruktor Asię! Najlepsza w całym Trójmiescie, lepszej... Artix Daria Monkiewicz - ocena (1) pan Andrzej najlepszy instruktor, kurs minął w bardzo przyjemnej atmosferze,... Daria Monkiewicz Mariusz - ocena (1) Zdecydowanie polecam szkołę elcar. na prawo jazdy zdecydowałem się dosyć... Mariusz Bartosz Krzysztof - ocena (1) Bardzo polecam pana michała, bardzo dobry instruktor, prawo jazdy zdane za... Bartosz Krzysztof Kacper - ocena (1) świetna szkoła jazdy, profesjonalne podejście. Miałem jazdy z Arturem. Polecam! Kacper Bartosz - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony z przygotowania do egzaminu przez pana Rafała.... Bartosz Paweł - ocena (1) Polecam z całego serca! Nauka jazdy z Krzysztofem Chejmanowskim to czysta... Paweł Ola - ocena (1) Cieplutko polecam szkołę, super instruktorzy, wszystko dokładnie wyjaśnione i... Ola Dorota - ocena (1) super ośrodek!! Pan Ireneusz najlepszy dziękuję za czas i cenne wskazówki!... Dorota Fajnypl2000 - ocena (1) Bardzo polecam jazdy z Maciejem Glouszek Fajnypl2000 Kacper.Z - ocena (1) Szkoła na bardzo wysokim poziomie Dowolność terminów oraz komunikacja na... Kacper.Z Jędrzej - ocena (1) Zdecydowanie polecam Pana Rafała jako instruktora jazdy. Jego profesjonalizm,... Jędrzej Paweł - ocena (1) Szybki kurs teoretyczny. Bardzo polecam instruktora Rafała, który świetnie... Paweł Basia - ocena (1) Serdecznie polecam ten ośrodek szkolenia kierowców, a w szczególności Pana... Basia