Piotr - ocena (1) Świetna szkółka, szczególnie polecam panią Izę Piotr Paweł W. - ocena (1) Polecam instruktora Janusza P. Bardzo dobrze wszystko mi wszystko wytłumaczył... Paweł W. Maria - ocena (1) To jakaś bujda na kółkach. Po pierwsze ten cały ośrodek powinien naprawić te... Maria
Tomasz - ocena (1) Najlepsi w branży!!! Tomasz Zosia - ocena (1) Najlepszy instruktor Pan Tadeusz. Przesympatyczny i cierpliwy człowiek.... Zosia Nikola Wróbel - ocena (1) Bardzo polecam wykłady fajnie przeprowadzone. Jazdy też szybko minęły z panem... Nikola Wróbel Ola - ocena (1) Polecam Pana Michała Cieplińskiego. Bardzo profesjonalny a za razem miły i... Ola Zofia - ocena (1) Najlepsza szkoła jazdy w Gdańsku!!! Wykłady z Panem Mitchem bardzo ciekawe i... Zofia Dawid Żarski - ocena (1) Egzamin zdany za pierwszym razem :) Moim patronem podczas nauki jazdy był Pan... Dawid Żarski Patryk M - ocena (1) Serdecznie polecam tą szkołę jazdy. Pan Mariusz bardzo dobrze przygotował... Patryk M Bartek - ocena (1) Bardzo polecam Pana Krzysztofa Chejmanowskiego, dobrze przygotował mnie do... Bartek Piotr - ocena (2) Wszystko super, obsługa w biurze pomocna w zalatwieniu sprawy, a instruktorzy... Piotr T.Z. - ocena (1) Serdecznie polecam Panią instruktor Katarzynę Roman-Gańczak. Najlepszy... T.Z. Ola - ocena (1) Bardzo polecam Akademię Prawa Jazdy zarówno pod względem merytorycznym jak i... Ola madzia - ocena (1) Z calego serca polecam Akademie Prawa Jazdy, wszystkie kursy odbywaly sie w... madzia Nikola Tomasik - ocena (1) Super ludzie pracują w biurze, i Pani Emilka niesamowicie tłumaczy. Polecam z... Nikola Tomasik Oskar - ocena (1) Bardzo polecam instruktora Rafała. Zdane za 1 razem Rzetelne i sumienne... Oskar Katarzyna Kol. - ocena (1) Bardzo dziękuję instruktorowi Januszowi Piotrowskiemu za profesjonalne i... Katarzyna Kol. Liliana - ocena (1) Pan instruktor Łukasz Oleksiak przygotował mnie bardzo dobrze do egzaminu,... Liliana Karolina Kempa - ocena (2) Zdecydowanie polecam ! Jakość i profesjonalizm to słowa, które dobrze opisują... Karolina Kempa