Dawid - ocena (1) Bardzo przyjemnie mi się jeździło z panem Janusz i do tego były regularne jazdy Dawid Julia - ocena (2) Bardzo polecam. Jazdy z P. Asia to sama przyjemność. Wszystkiego mnie... Julia Jakub Wojewódka - ocena (1) Wszystkim szukającym swojej szkoły nauki jazdy mogę gorąco polecić Akademię... Jakub Wojewódka
stanislaw - ocena (1) Bardzo dobra szkoła, zdałem C i później C+E za pierwszym razem, instruktor... stanislaw Mikołaj - ocena (1) Serdecznie polecam pana instruktora Adama, jest wyrozumiałym nauczycielem,... Mikołaj Monika - ocena (1) Bardzo serdecznie dziękuję wszystkim prowadzącym tą szkołę , a zwłaszcza panu... Monika Ania - ocena (1) Zdawałam egzamin w grudniu i gdyby nie Adrianna i Szymon to na pewno bym go... Ania Monika - ocena (1) Gorąco polecam szkołę nauki jazdy GDprawko. Pan Tomasz jest to najlepszy... Monika Małgorzata W - ocena (1) Akademia to szkoła z klasą, wykładowcy i instruktorzy to kompetentni ludzie,... Małgorzata W Basia - ocena (1) Z kursem w GDprawku zdałam teorię oraz praktykę za pierwszym razem. Teorię... Basia Marta - ocena (1) Polecam bardzo serdecznie szkółkę. Jeździłam z panem Czesławem, instruktor z... Marta MG - ocena (1) Świetna szkoła jazdy, z godzinami zajęć oraz jazd pozwalającymi dopasować się... MG Wiktoria - ocena (1) Bardzo polecam tę szkołę. Nie ma nic lepszego niż Happy-L. To oni nauczyli... Wiktoria Karolina - ocena (1) Gorąco polecam! Pan Sławek to profesjonalista w każdym calu. Nawet tak... Karolina Wiktoria - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z wyboru tej szkoły nauki jazdy. Czułam się bardzo... Wiktoria Stanisław W - ocena (1) Serdecznie polecam OSK Delta. Miałem przyjemność jeździć z Panem Tomkiem,... Stanisław W Jan Krasowski - ocena (1) Z całego serca polecam tą szkółke. Akademia Prawa Jazdy oraz instruktorzy... Jan Krasowski Nikola w - ocena (1) Bardzo polecam szkółkę fajnie prowadzone wykłady dobrze przygotowana 1 pomoc... Nikola w Julia - ocena (1) Bardzo polecam - zdałam teorię i praktykę za pierwszym razem! Teoria... Julia Mako - ocena (1) Bardzo polecam naukę jazdy Zbyszek, szczególnie pana Mariusza. Przygotował... Mako