Kinga - ocena (1) Bardzo ale to Bardzo polecam Panią Żanetę,100 procent profesjonalizmu !... Kinga Wiktoria - ocena (1) świetna atmosfera, dużo się nauczyłam oraz najlepsi instruktorzy, jakich... Wiktoria Mikalai - ocena (1) Bardzo dobrze podejście do nauki! instruktor z którym jeździłem Pani Żaneta,... Mikalai
Natalia - ocena (1) Szczerze polecam każdemu kto chce w miłej atmosferze i profesjonalnym... Natalia Tomek - ocena (1) Bez cukru i słodzenia. Polecam Akademię Prawa Jazdy, wykładowcy fachowcy... Tomek Łukasz - ocena (2) Swietna szkołka Łukasz Karol - ocena (1) Super szkoła jazdy, w Szczególności Pan Tadeusz. Super Cierpliwy i... Karol Seweryn Majewski - ocena (1) Po zdaniu egzaminu państwowego miesiąc temu, z wdzięcznością wspominam naukę... Seweryn Majewski Mateusz - ocena (1) Bardzo polecam osk Delta przyszedłem tu z innej szkoły i innego miasta na... Mateusz Magdalena - ocena (1) Najlepsza szkoła jazdy w mieście! Profesjonalizm, rzetelność, cierpliwość i... Magdalena filip - ocena (2) pani asia najlepsza instruktorka filip Malwa - ocena (1) Bardzo dobry kurs egzamin zaliczony Malwa Daniel M. - ocena (1) Świetna szkółka! Przygotowanie kursanta od strony teoretycznej i praktycznej... Daniel M. Łukasz - ocena (1) Bardzo polecam pana Michała Cieplińskiego: pełen profesjonalizm, merytoryka... Łukasz Aleksandra - ocena (2) Pani Asia super przygotowała mnie do egzaminu praktycznego. Egzamin zdany... Aleksandra Weronika - ocena (1) Serdecznie polecam pana Krzysztofa Chejmanowskiego. Przeszłam z innej szkółki... Weronika Julia - ocena (1) Oceniam bardzo pozytywnie, instruktorzy profesjonalni, zabawni i cierpliwi.... Julia Adam - ocena (1) Bardzo polecam instruktora Michała Cieplińskiego. Profesjonalista który... Adam Bartosz - ocena (1) Szkoła nauki jazdy Elcar zasługuje na szczególne wyróżnienie. Od pierwszego... Bartosz Nadia - ocena (1) Egzamin zdany, super atmosfera i profesjonalizm. Nadia