A. Gębacka - ocena (1) Bardzo profesjonalny doktor, wizyta przebiegła w miłej atmosferze.... A. Gębacka Alicja - ocena (1) Pan Profesor Waldemar Narożny jest przykładem lekarza , który posiada szeroką... Alicja EWA - ocena (1) Znakomita Lekarka EWA
Nina Budzynowska - ocena (1) Cudowny człowiek, wspaniały specjalista, najlepszy jakiego kiedykolwiek... Nina Budzynowska Robert - ocena (1) Oddział otoralyngologi bardzo profesjionalna obsługa doktor Jakub Piotowski... Robert Mama Lili - ocena (1) Polecam Pana Pawła! Lekarz z naprawdę fajnym podejściem do dzieci, byłam z... Mama Lili Iwona - ocena (1) Wspaniały, bardzo miły, cierpliwy lekarz. Panie Profesorze serdecznie... Iwona Hania - ocena (1) Z całego serca polecam panią doktor, przyniosła mi ulgę w jednej... Hania Monika - ocena (1) Dla mnie najlepszy otolaryngolog w pomorskim. Doświadczony od lat, zawsze... Monika Jakub - opinia (1) Doskonały lekarz specjalista i wspaniały człowiek. Konkretny i rzeczowy ze... Jakub Barbara - opinia (1) Świetna Pani doktor. Synek po wielu nie udanych wizytach u laryngologia... Barbara Robert - opinia (1) Pielęgniarki pelne zangazowanie w prace do pacjenta podchodzą z sercem a nie... Robert Robert - opinia (1) Pełna proweska brawo Robert Łukasz - opinia (1) Umówiłem wizytę w konkretnym celu (chodziło o wyjęcie z nosa żelowego... Łukasz Grzegorz - opinia (1) Bardzo miła, profesjonalna obsługa. Możliwe było dogadanie się co do terminu... Grzegorz Ola - opinia (1) Polecam Panią Dr z całego serca. Rewelacyjne podejście do dzieci, przemiła a... Ola Wioletta - opinia (1) Bardzo sympatyczny i uśmiechnięty lekarz, dociekliwy i zainteresowany mocno... Wioletta Lech - opinia (1) Super lekarz, podejście do starszej osoby na najwyższym poziomie. Lech Anna - opinia (1) Nie ma słów, aby podziękować Panu Doktorowi za wszystko, co zrobił, aby... Anna Dorota - opinia (1) Super pan doktor,nic dodać nic ująć.Szybki termin, dokładne badanie i... Dorota