polecam (1) Konkretna, dobra lekarka. Przez prawie rok leczyliśmy wysiękowe zapalenie... magggg Dokładny (2) Świetny lekarz, profesjonalny - budzący zaufanie. Nie leczy tylko tu i teraz,... Bartosz Super lekarz! Świetne podejście do dzieci! (2) Pan dr wyleczył moje dzieci (3 lata i 1,5 roku) z męczącego, długotrwałego... Dagmara
Wizyta domowa (1) Lekarz godny polecenia .POLECAM Joanna Z. Joanna Zimnoch jasnowidz (1) Pan prof jest jak jasnowidz! przez lata chorowalam na zapalenia zatok i... Joanna mi odpowiada (1) Byłam dzisiaj z dzieckiem i jestem zadowolona. Lekarz zaproponował szybki... mama nie polecam Pani doktor (1) Byłam, u pani doktor z niepokojącym mnie wyciekiem z ucha ( stan po operacji... sopocianka Lekarz niegodny zaufania (1) Lekarz bagatelizuje sytuację pacjenta, wizyta trwa jakieś 3-5 min i kończy... Joanna Polecam (1) Bardzo kompetentnie i zarazem przystępnie wszystko tłumaczy. Potrafi... Ewa A ja bardzo polecam !!! (1) Dwa dni temu byłam u Pani Doktor z moją 6 letnią córcią. Wcześniej... Kinga Już nie polecam (1) Polecałam tego lekarza wszystkim znajomym do czasu, kiedy lekarzowi coś się... Joszka Nie polecam (2) Nie polecam! Odradzam! Jest nie uprzejmy, nie mozna o nic sie dopytac bo czas... Aga Każda dobra opinia o doktorze (4) jest absolutnie prawdziwa. Nie tylko świetny lekarz, ale i bardzo dobry,... ninurta Bol gardla (1) Polecam Pana Profesora Naroznego.Przez pol roku bolalo mnie gardlo,bralam... Kinga Lekarz z powołania (1) Wspaniały człowiek i lekarz. Mi bardzo pomógł w sytuacji, gdzie czas odgrywał... studentka Również polecam (2) Polecam serdecznie - tak jak wszyscy tutaj. Konkretny i rzeczowy lekarz.... Małgosia Spokojnie mogę polecić (2) U doktora Tretiakowa zacząłem leczyć się kilka miesięcy temu. Obecnie jestem... Artur Dysponuje ogromną wiedzą (2) Najlepszy lekarz na świecie - na prawdę rzedko kiedy spotyka się tak... Marcel nie polecam!! (3) Lekarka jest bezczelna i arogancka w stosunku do zmartwionych rodziców!... ta matka Pełen profesjonalizm (2) Rzeczowa rozmowa, konkretne odpowiedzi na wszystkie pytania, żadnego "być... Michał