Pani doktor z powołania. (1) Pełen profesjonalizm i super podejście do pacjenta, zarówno do dorosłego a... Iza.gda ok ok (2) Po prostu świetny lekarz! Aż żałuję że dopiero trafiłem do niego, jako jedyny... Anna Polecam! (2) dobry laryngolog, miły i uczynny, wszystko tłumaczy Metex
Zna się na rzeczy (2) Specjalista, konkretny człowiek z dużą wiedzą. Do pana doktora trafiłam z... rozyczka dobry (2) Bardzo dobry laryngolog, zawsze jest bardzo miły oraz kulturalny. Wszystko... anka33 W końcu profesjonalny laryngolog! (2) Serdecznie dziękuję Panu Doktorowi za leczenie. Jakże to miłe, jak po kilku... Karolina K-L. Rzetelny lekarz (2) Profesjonalne podejście. Widać, że lekarz ma dużą wiedzę oraz doświadczenie.... Iwona Bardzo dobry specjalista laryngolog (2) Byłem jako pacjent. Moje odczucia i spostrzeżenia co do fachowości młodego... Janusz G. Nie polecam tego lekarza (1) Witam, niedawno byłam na pierwszej wizycie u tego lekarza. Byłam bardzo... Mila ŻENADA!!! (1) nikomu nie polecam pani doktor Wrzosek!!! Pani na wizycie mnie wyśmiała, przy... nini Polecam (1) Bardzo polecam Panią doktor. Bardzo miła obsługa, potrafi doradzić pacjentowi. D laryngolog, foniatra (1) Bardzo miła i fachowa obsługa, zbyt długie kolejki ryszard jest tylko jeden laryngolog (1) miły sympatyczny ,operował mnie i prowadził cały czas po rozpoznaniu raka... ratel :) (1) Powiem krótko: doktor nie potrzebuje reklamy. Bezcenny. Maja doktor babiński (1) rzeczowy,moze nie wylewny ale miły,kompetentny i szybki w działaniu pomógł... zwierzak szkoda czasu (2) okropna osoba. lekceważący stosunek do rodzica, do dziecka nieco lepsze... krokodylowa badanie na siłę! (1) Migdałek gardłowy można też zbadać specjalistycznym lusterkiem - ale w tym... Donata Kuryłek Bardzo dobry (1) Lekarz bardzo kompetentny. Skutecznie leczy osoby w każdym wieku. Ma bardzo... SI niewarto (1) Jeszcze u takiej lekarki nie byliśmy. Ocenia osoby po pierwszych zdaniach.... Inka Taka sobie (1) mialam szumy uszne, zatkane uszy i le mi pękał, a ona stwierdzila zapalenie... nanet