Polecam (1) Szybko i na temat. Konkrety diagnoza i leczenie. Pomoglo z tad ocena Marcin Polecam (1) Wizyta domowa w niedzielę - jako jedyny dostępny laryngolog w weekend w... Ania Zenada (1) Lekarz po przywitaniu - zapytal w pierwszych slowach - po co do niego... ABR
Wspaniały lekarz (1) Skrupulatny, doświadczony, z ludzkim empatycznym podejściem. Bardzo... Agnieszka Polecam Panią Doktor (1) Witam dzisiaj byłam z córeczka na badaniach bardzo dobre podejście ma Pani... Agnieszka L POLECAM (1) Bardzo polecam. Wizyta domowa z koniecznym zabiegiem płukania uszu u starszej... ivi żałosny przekręt (2) Lakomy przyjął mnie w przychodni Wałowa. Nie miał żadnego specjalistycznego... qwas znakomity lekrz (1) ma podejście do dzieci,znakomity lekarz ,profesjonalista wdzięczna matka pacjenta polecam! (1) Polecam Pana Doktora, w trakcie wizyty przebadal mnie i moje dziecko(2... pacjentka Polecam (1) Bardzo dobry lekarz, kompetentny, delikatny i miły. Aneta Wiecie moze w jake dni i godziny przyjmuje dr Mikaszewski w Sopocie? (2) Wiecie moze w jake dni i godziny przyjmuje dr Mikaszewski w Sopocie? Pozdrawiam Asia Bardzo dobry doktor (1) Ma bardzo dobrepodejście do dzieci i mlodziezy przystępne ceny wie jak... Badany Bardzo miła Pani doktor z bardzo dobrym podejściem do dzieci. (1) Bardzo miła Pani doktor .Od razu nawiązała kontakt z moją córeczką.Badanie... mama z córką Ocena (1) Wybitny znakomity lekarz.polecam M.kaminska polecam p. Doktor Wrzosek (1) Byłam na wizyce kilkakrotnie i za każdym razem wszyztko było ok. Przemiła... milka Bezczelność, bezczelność i brak kultury. (4) Po dzisiejszej wizycie do tej pory nie mogę dojść do siebie. Lekarka na dzień... angie Swietny Laryngolog w Trojmiescie - Polecam (1) Bylam u Pani Doktor z dzieckiem, bardzo pomocna i swietne podejscie.... Marlena Rzetelny (1) Jeśli ktoś szuka świentego rzeczowego specjlaisty polecam, jeśli ktoś szuka... Ewa zadowolony pacjent (1) sympatyczna i fachowa wizyta polecam doktora decyzyjnośc i kompetencja na... ratel Andrzej Ihnatowicz (1) Lekarz z powolania ginacy gatunek, bardzo rzeczowy oldschollowy rzetelny,... Zenon1111