grażynka - opinia (1) Bardzo dobry laryngolog; rzeczowy, konkretny i bardzo sympatyczny.Bardzo... grażynka Najgorszy lekarz u jakiego byliśmy! (1) "Profesor" jest najmniej profesjonalnym lekarzem u jakiego byliśmy, badanie... Paweł Cudna Pani Doktor! (1) Pani Anna to niesamowicie cierpliwa i uczynna osoba. Nie czuję się bardzo... Kuba Malinowski
Bardzo zadowolony (1) Jestem zadowolony z wizyty Olek zdecydowanie polecam (1) Bardzo dobry lekarz jarek zdecydowanie polecam (1) Super Człowiek i Lekarz. Pilna wizyta u dziecka nie była żadnym problemem.... Andrzej G Polecam w 100% (1) Pilna wizyta o sobotę o 19:00 nie była żadnym problemem. Lekarz z bardzo... Gosia Polecam i dziękuję (1) Bardzo bałam się tej wizyty u mojego taty (97 lat). I niepotrzebnie. Doktor -... E.S. Wspaniały lekarz (1) Pan doktor to lekarz wrażliwy na pacjenta. Jego mile usposobienie sprawia,że... Patrycja Cudowny lekarz (2) Wspaniały lekarz. Podejście do pacjenta cudowne, życzliwość i uważność.... Marek Pełen profesjonalizm (1) Pan doktor wyleczył mnie z przewlekłego chrząkania, później z anginy.... Bartłomiej Najlepszy laryngolog (2) Najlepszy lekarz u jakiego byłam. Do rany przyłożyć. Nigdy jeszcze takiego... Feliksa Pełen profesjonalizm! (1) Wizyta pana doktora - pełen profesjonalizm! Do tego empatia i wysoka kultura... Pacjentka z Gdyni Polecam oddział otolaryngologi! (1) Bardzo serdecznie dziękuję lekarzom, szczególnie dr Skorkowi, jak i całemu... Kinga Polecam (1) 0procz niekwestionowanych kompetencji dr ma serdeczny uprzejmy i pełen... Wdzięczna pacjentka Lekarz z powołania (1) Rewelacyjny lekarz z powołania. Super podejście do dzieci. Trafna diagnoza.... Tomasz Polecam (1) Pan Doktor jest kompetentny i sympatyczny, ma rewelacyjne podejście do... Katarzyna Najlepszy lekarz z powołania (1) Rewelacyjny lekarz. Wywiad co dolega doskonały. Doktor przepisał leki i od... Dimitris Niesamowity lekarz (1) Pan Doktor jest najlepszym laryngologiem w całym Trojmiescie. Wielu lekarzy... Elwira POLECAM (1) Wizyta z koniecznym zabiegiem płukania uszu u mojego 9 letniego syna.... Krzysztof