Anna - opinia (1) Nie ma słów, aby podziękować Panu Doktorowi za wszystko, co zrobił, aby... Anna Dorota - opinia (1) Super pan doktor,nic dodać nic ująć.Szybki termin, dokładne badanie i... Dorota Adam - opinia (1) Profesjonalizm to najważniejsze . Lekarz który szybko zareagował i pomógł... Adam
Ania - opinia (1) Super lekarz! Cieszę się, że do niego trafiłam z 3,5 miesięczną córeczką.... Ania Daria - opinia (1) Pan doktor przyjechał błyskawicznie, w ciągu godziny od telefonu.... Daria Grażyna Pruszcz Gdański - opinia (1) Dzisiaj 18 grudzień 2020 zadzwoniłam do Pana doktora o godz. 15,20 na wizytę... Grażyna Pruszcz Gdański Arek K. - opinia (1) Klasa sama w sobie :) Mimo, że tanio nie jest, to nie żałuję, cena = jakość,... Arek K. Mama Nathana - opinia (1) Chcialabym podziekowac panu doktorowi za pelen profesjonalizm, super... Mama Nathana p - opinia (1) Kilka razy korzystaliśmy z pomocy p. Pawła, bardzo polecamy. Ma super... p Barbara Wrzesińska - opinia (1) Serdecznie dziękuję Panu Profesorowi za szczegółową diagnozę, przywrócenie... Barbara Wrzesińska Joanna - opinia (1) Fantastyczny lekarz !!! Cudowne podejście do dzieci ;) Polecam Joanna JAN - opinia (1) Najlepszy laryngolog w trójmieście JAN A - opinia (1) Zbyt dużo porad i komentarzy przekraczających kompetencje lekarza laryngologa... A Ewa - opinia (1) Pan Doktor Bogusław Mikaszewski jest wspaniałym lekarzem z ogromną wiedzą. Z... Ewa Gosia - opinia (1) Wspanialy lekarz z niezwykla empatia. Niemal natychmiast przyjechal i pomogl.... Gosia Super laryngolog (1) Byłam u Pana doktora z problemami przegrody nosowej, jestem bardzo zadowolona... Kaja Grabowska Laryngolog (1) Bardzo dobry lekarz laryngolog. Profesjonalne podejście do pacjenta -... Piotr L. Polecamy (1) dr n. med. Bogusław Mikaszewski to lekarz z powołania. Ma świetne podejście... mama Przemka Przepłukanie uszu starszej osobie (1) Pan doktor punktualny, grzeczny, sprawny, pomocny. Aż się nie chce wierzyć,... Anna Dołęga Wszystko super (1) Najlepszy specjalista w trójmiescie w swoim fachu Paweł