NIE POLECAM (1) Pan Kamieniec uważa, że może sobie pozwolić na pomiatanie pacjentem... lajfi Taki właśnie powinien być każdy lekarz! (1) Pan dr Mikaszewski, poza tym, że jest doskonałym specjalistą, ma również... Hanka zadowolona - opinia (1) Sadze ze zawdzieczam dr. Kuczkowskiemu zdrowie a moze i zycie mojego meza.... zadowolona
Katarzyna - opinia (1) Ja również leczyłam się u tego doktora ale w przychodni na ul.... Katarzyna Rewelacxja (1) nadzwyczajnie miła i serdeczna w podejściu do pacjenta. Bardzo fachowa porada. mietek Lekarz z powołania. (1) Lekarz spotkałam w przychodni.Diagnozował moje... kiki nie polecam (1) Zgadzam się z przedmówcą pani doktor nie ma pojecia o leczeniu . niestety... matka Super. (1) Pelen profesjonalizm. Marek To ma być lekarz? (1) Tragedia!!! Zbadał mi tylko nos i uszy i przypisał jakieś kropelki, nawet... Pacjent Aż strach się bać! (1) Nie będę miło wspomniał wizyt u Pani Urbańskiej. Powinna przyznać się, że... Pacjent Świetny fachowiec (1) Bardzo kompetentny , miły i skuteczny w leczeniu .Mam do niego jako do... nati POLECAM (1) Pan dr operowal moją córkę. Sądzę,że jest fachowcem najwyższej klasy.... O i K bardzo miła pani a na dodatek świetny specjalista (1) Widać że zna się na tym co robi, ma niezłą praktykę za sobą i ogromną wiedzę M KP polecam (1) pacjentka