Wzorowe podejście do pacjenta (1) Pani doktor z dużym zaangażowaniem podeszła do mojej choroby (zaznaczę, że... trampen Takich lekarzy juz nie ma.... (1) Super profesjonalista dla którego dobro pacjenta jest najważniejsze. Warto mu... Ala POLECAM (1) Lekarz ze świetnym podejściem. Byłam z 10-letnią córką. Trafiona diagnoza.... Ola
Polecam panią doktor (1) Znałam panią doktor jako wykładowcę ze studiów, wiedziałam że jest... Małgorzata Jarosław Szymborski - opinia (1) POLECAM . Jarosław Szymborski POLECAM! (1) Prawdziwy specjalista!Polecam wszytskim! Ola BARDZO RZECZOWY LEKARZ WIECEJ TAKICH JAK PAN MIKASZEWSKI (1) MIELIŚMY PROBLEM Z SYNKIEM OD DWOCH LAT CIĄGLE CHOROWAŁ 21 INFEKCJI W CIĄGU... KASIA LESZEK ADRIANEK janusz kowalski - opinia (1) super fachowiec, bardzo uprzejmy, pomógł mi, polacam wizyte u pana doktora janusz kowalski Katarzyna Duraj - opinia (1) Prawdziwy specjalista jakich mało, leczy a nie umawia na kolejne wizyty Katarzyna Duraj POLECAMY (1) Naprawdę jestem zadowolona z wizyt u doktora Mikaszewskiego. Bardzo pogodne... Izabela Moje doświadczenie nie należy do najlepszych (1) Pomimo mojej wskazówki na ciężkie wirusowe zapalenie dróg oddechowych nie... Lech D. zaneta dziecielska - opinia (1) często korzystam z pomocy dr barcińskiego i zawsze udziela mi fachowej pomocy... zaneta dziecielska Gorąco polecam tego lekarza. (1) Świetny specjalista z doświadczeniem. małpi polecam (1) a do mm -to przecież nie endokrynolog tylko laryngolog wiec nie wiem o co chodzi basia inżynier emeryt - opinia (1) sympatyczny otwarty na człowieka inżynier emeryt REWELACJA (1) REWELACJA pacjent polecam! (1) Doskonałe podejście do pacjenta, duża fachowość.Polecam. pacjentka POLECAM (1) Gorąco polecam tego lekarza ,pełen profesjonalizm ,cudowne podejście do... Sylwia Przesympatyczny doktorek (1) no i wygląd to ma rzeczywiście na 5 +;-) mili22 wizyta to była strata czasu i pieniędzy (1) Odwiedziliśmy Panią Doktor z dzieckiem z powodu zaników głosu i guzków na... ola