na podkreslenie (1) zasluguje profesjonalizm i absolutnie fantastyczny kontakt z pacjentem.... stała pacjentka Profesjonalista (1) Pan dr Narożny to lekarz z wieloletnim doświadczeniem medycznym. Naprawdę... Anna Wspaniały lekarz (1) Rewelacyjny lekarz, wspaniałe podejście do pacjenta, a zwłaszcza dziecka,... Agnieszka
Ania Sikorska - opinia (1) wspaniały lekarz mający właściwe podejście do pacjenta dobry diagnosta, polecam Ania Sikorska Wspaniały człowiek (1) Kompetentny specjalista, ale przede wszystkim życzliwy, spokojny i bardzo... Agnieszka z Mają polecam (1) Wielki plus za wizyty domowe. Przyjechał na czas, co nie jest wśród lekarzy... Mat Nie polecam! (1) Faktycznie, zgadzam sie z opinią mojego poprzednika. Pan Kamieniec był... xD nie polecam (1) Pani doktor, wzięla mnie za symulantkę. Gdyby nie wyrażna informacja od... Ewelina POLECAM (1) Mój 7-letni synek od lat choruje na uszy. Byliśmy u wielu lekarzy, którzy za... Marita Szczerze polecam! (1) Syn miał chore uszy i pomimo jeżdżenia z nim po róznych prywatnych... Monika z Gdyni lekarz czy nie lekarz? (1) dostałam skierowanie do laryngologa w trybie pilnym-tak orzekł lekarz... izabela Nie trzeba polecać :-) (1) Z mało,którym lekarzem można tak szczerze porozmawiać. Wprawdzie zawsze się... Grażyna Szczerze polecam (1) Uważam z całą odpowiedzialnością , że leczenie jest w pełni profesjonalne i... Krzysztof Liszewski naprawdę pomógł (1) bardzo dobra diagnoza, męczyłam się od dłuższego czasu na kaszel, żaden... nauczycielka kto go zastąpi (1) lekarz jakich mało .można nawet dzwonić w święta ale niestety prawdopodobnie... romek pod każdym względem the best:) (1) pełen profesjonalizm, człowiek cierpliwy, rzetelny a przede wszystkim ludzki.... lila Jolanta - opinia (1) Pan Piotrowski jest profesjonalnym rewelacyjnym i godnym polecenia laryngologiem Jolanta gosia - opinia (1) Super podejście do pacjentów, szczególnie do dzieci, jakość leczenia bardzo... gosia polecam (1) cierpliwy, przesympatyczny,fachowiec Dorota Piotr - opinia (1) Pan Piotrowski to profesjonalista w każdym calu. Poza tym jest bardzo... Piotr