Nie polecam (1) Kierowałam się opinią na forum trójmiasto na temat tego lekarza szukając... Katarzyna Tomczak profesjonalista (2) Polecam prof. Narożnego. Profesjonalista w każdym calu.Trafne diagnozy,... gabrysia Lekarz anioł... (1) Przemiły, delikatny do dzieci, kompetentny, wszystko wypisuje w punktach w... Maja
Doskonały fachowiec (1) Polecony mi przez znajomych Pan dr Brzoznowski jest rzeczywiście najlepszym... AnnaB Polecaaaam (1) Super fachowiec, uprzejmy, cierpliwy, o ogromnej wiedzy w zakresie swojej... jasiekM Nie polecam lekarza Barcińskiego (5) Nie wiem kto pisał te opinie, ale pewnie rodzina tego Pana. Nie polecam... Pacjent Przychodnia Karwiny Nie polecam!!! (1) Dostałem skierowanie do laryngologa z ostrym przypadkiem (zaatakowane węzły... Adam bardzo komunikatywny i dobry lekarz (1) Aż dziwne, że są jeszcze tacy lekarze! Miły, cierpliwy (jestem osobą... Krystyna Wyjątkowy lekarz! (2) Pan doktor Mikaszewski jest naprawdę wyjątkowym lekarzem. Ma doskonałe... ania_jot PEŁNA PERFEKCJA (1) LEKARZ NAPRAWDĘ GODNY POLECENIA. Syn miał usuwany migdał ,po powrocie do domu... Dyśka Odradzam tego lekarza! (1) Pewnie te opinie pisał sam Pan Barciński, ponieważ szczególnie odradzam tego... Andrzej Zieliński Najlepszy lekarz jakiego znam (1) Witam, dr Piotrowski leczy całą naszą rodzinę ale przede wszystkim mojego... mama Filipka Opinia stałej, wieloletniej pacjentki (1) Lecze sie u p. dr juz pare lat. Ostatnio przeprowadził u mnie endoskopową... stała pacjentka. BARDZO POLECAM (1) Zamieszkujemy na stale we Wloszech, spedzilismy rok czasu w Polsce i u Pana... katarzyna Zdecydowanie polecam (2) Od lat korzystam z rodziną z porad pana doktora, zaangażowanie w leczenie,... Pacjentka może i jest fachowy ale... (1) Bardzo zarozumiały i nie miły. Fachowość jest ważna, lecz standard obsługi... pacjent nie polecam dr Piotrowskiego (1) lekarz bardzo zarozumialy, nieprzyjemny- do pacjenta potrafi sie odnosić po... pacjentka z Gdyni nie polecam dr.Piotrowskiego (1) zglosilam sie na badanie do szpitala do dr,Piotrowskiego w mojej sprawie... pacjentka z Gdyni Polecam (1) Komu wierzyć? Najlepiej samemu przyjść do Pani Doktor i sprawdzić. Może... DD gorąco polecam (1) gorąco polecam Pana doktora, jest super! Iza