Najlepszy lekarz z jakim mialam kiedykolwiek kontakt !! (1) Nie sklamie jak powiem, ze lekarz uratowal mi zycie. 5 lat rozni lekarze... kasia Bardzo dobry lekarz (1) Bardzo miły człowiek, przede wszystkim super lekarz, widać, że lekarz z... rafalcgr zna się na tym co robi (1) Byłem u wielu laryngologów i żaden niestety nic nie mógł poradzić na moje... Janusz
Miły, lecz całkiem niekompetentny (4) Następnego dnia po wizycie u dr Mikaszewskiego, na której byłyśmy obie z... Nika Pełen profesjonalizm (1) Nie pamiętam abym kiedykolwiek spotkał się z takim zaangażowaniem ze strony... Janusz R. polecam (1) Wspaniala pani doktor pacjentka lekarz z powołania (1) Świetny lekarz, z powołaniem, miły człowiek, oddany pacjentowi, a nie umowie... mama 3 latka Lekarz z powołania (1) Konkretny, rzeczowy, spostrzegawczy, miły i tysiąc innych komplementów... Kamila Fachowość i wspaniała atmosfera (1) Polecam wszystkim Panią Danutę. Niezwykle miła osoba z bardzo przyjemnym... Krzysztof Świetny (1) fantastyczny doktor, uważnie słucha rodzica, ma świetne podejście do dzieci i... Agucha Super!!! (1) Bardzo mila pelna ciepla pani doktor.Szybka diagnoza, skuteczne leczenie i... Anna O. Niezwykle niemiła osoba (1) Niezwykle niemiła osoba. Adam hagen - opinia (2) Od kilku lat nie mogę się obyć bez Xyloetazolinu. W 100% potwierdzam łatwość... hagen ON NIE SWIADCZY TAKICH USŁUG (1) - DZISIAJ NIE, JUTRO NIE A POJUTRZE WYJEŻDŻAM NA KONFERENCJĘ... TO PO CO SIE... MATKA dobro pacjenta (1) Nie polecam. Ten specjalista nie kieruje sie dobrem pacjenta, NIESTETY... Do... Zdegustowana Zdecydowanie polecam (1) Te negatywne opinie piszą najprawdopodobniej ludzie bardzo złośliwi.W... Dorota J. - opinia (1) Pani doktor jest bardzo miła, można dość szybko się do niej dostać, wizyta... J. Ania - opinia (1) nasze dziecko po rozpoczęciu przedszkola przez pół roku męczyło się z katarem... Ania POLECAM (1) Polecam ten gabinet. Pani Laryngolog ma wspaniałe podejście do dzieci. Wizyta... zadowolona Irina - opinia (1) I was very impressed by the professional attitude and approach during the... Irina