a.bujnar - opinia (1) Byliśmy z synem u Doktora.Syn wchodząc do gabinetu czuł się niepewnie.Doktor... a.bujnar odradzam !! (1) Nie powazny facet,bylam z dziekiem umuwiona do lekarza na godz.15.00po czym... maryska Zenon - opinia (1) Dr B. Mikaszewicz jest wzorem lekarza. Zenon
Bardzo dobry Laryngolog (1) Pełen profesjonalizm, miła atmosfera. Naprawde mogę polecić wizyte u Pani... pacjentka po latach - rozczarowanie (1) Z usług dra Sovy korzystaliśmy kilkakrotnie i moja opinia na przestrzeni... mama Świetny profesjonalista i wspaniały czlowiek (1) Cieszę się, że trafiliśmy z naszym synkiem własnie do doktora Mikaszewskiego,... Jolanta super (1) Po bieganinie do innych laryngologów, czekaniu miesiącami, niemożności... matka 8 miesięczne niemowlę zbadane (1) Do doktor trafiłyśmy po 3 tygodniach leczenia i 2 antybiotykach, mała niby... Rrr Wspaniały lekarz ! (1) Pan doktor ma rewelacyjne podejście do dzieci , jest bardzo skrupulatny , nie... Joanna sumienny lekarz (1) Bardzo dobry lekarz ,sumienny, konkretny, przede wszystkim bardzo dokładny Ewa Ten lekarz, albo zaden inny. (1) Nie bede sie rozpisywala. Jest to najlepszy lekarz pod sloncem! Bardzo pomogl... JUSTYNA Ania - opinia (2) Chodziliśmy do pana doktora z naszą 3 letnią córką (przewlekły katar), od... Ania Gburowaty (1) Lekarza nie polecam, zupełny brak empatii, naburmuszony i niesympatyczny.... Pacjent wybitny specjalista i dobry Człowiek (1) Bardzo nieufnie podchodzę do lekarzy, w szczególności gdy leczenie dotyczy... mama polecam pana profesora (1) Pan Profesor jest bardzo dobrym specjalistą. Pomógł nie tylko mi, ale także... emilia opinia (1) ogromna wiedza, skuteczne leczenie, jestem naprawde zadowolona i z czystym... alicja Polecam! (1) Pani doktor godna polecenia. Wizytę miałam na ul. 10 lutego 21 w Gdyni.... Pacynka Polecam (1) Profesjonalny lekarz, człowiek dla pacjenta. Nie są dawane niepotrzebnie... Ewa Odradzam! (1) Do laryngologa zostałam skierowana przez stomatologa. Od grudnia męczyły mnie... Pacjentka Żenada. (1) Pan doktor przyjmuje pacjentów chyba z przymusu lub za karę. Ironiczne, wręcz... Kuba