Skandal (1) Odradzam. Poszłam z podejrzeniem zapalenia ucha z 9 miesięczną córką lekarz... Gosia Bardzo dobry lekarz (1) Świetna obsługa i podejście do pacjenta. Badanie-mimo obaw- przeprowadzone... pacjentka Unikać foniatry jak ognia (1) Doktor foniatra w stosunku do pacjenta zachowuje się bardzo nieuprzejmie.... pacjentka
Szybka, miła, fachowa i delikatna pani doktor. (1) Miłe zaskoczenie, że po godzinach urzędowania zostałem jeszcze przyjęty.... Wojtek Sz. Anna Ulatowska (1) Wspaniały profesjonalista. Polecam zabieg chrapania wreszcie pozbyłam się... anna ulatowska Świetny Specjalista (1) Świetny Specjalista z dużym doświadczeniem, rzeczowy , rzetelny i przede... Michał Świetny specjalista (1) Serdecznie polecam Profesora, zwłaszcza, że doświadczyłam wizyt u różnych... Maryla POLECAM !!! (1) Świetny specjalista, doskonały lekarz, fachowiec, profesjonalista. Bardzo... Magda Bardzo dobry specjalista (2) Całość oceny psuje jedynie poczekalnia - latem jak w saunie, brak... pacjent Bardzo dobry laryngolog (1) Przez kilka lat leczyłam się u innych lekarzy, ale dopiero ten laryngolog... Paulina kompetentny specjalista (1) Pan Profesor jest kompetentny i doświadczony, doskonale i bezstresowo... Michał Bardzo dobry specjalista (1) Polecam Pana Profesora jako bardzo dobrego specjalistę i człowieka. Leczyłam... Ag WSZYSTKIM POLECAM! (1) Genialny lekarz! Świetna diagnoza, wspaniałe, szybkie leczenie, cudowna... Anna Ania - opinia (1) Super Pani Doktor! Polecam wszystkim!! Ania Polecam (1) Pan doktor oprócz tego, ze jest bardzo dobrym specjalistą to przede wszystkim... Barbara konkretny laryngolog ! (1) wspanialy fachowiec ! pani dr. moze jest zimna osoba, ale widac, ze ma wiedze... pacjent hefro (1) Ja mam całkiem odmienne zdanie. Chyba nie tylko ja, patrząc na oceny dr Sovy... Hela Wspaniały lekarz, wybitny specjalista (1) Po roku bezskutecznego leczenia zatok u dziecka, usunięciu migdala i... Anna Jaworska Wiecznie spóźniona, lekceważąca (2) Regularnie spóźniona: rejestuję się na 17, przyjmowana jestem o 19. Zapytana,... agata K.Sz - opinia (1) kapitalna pani Doktor ciepla mila osoba a przy tym bardzo dobry dokladny... K.Sz