nie polecam dr Piotrowskiego (1) lekarz bardzo zarozumialy, nieprzyjemny- do pacjenta potrafi sie odnosić po... pacjentka z Gdyni nie polecam dr.Piotrowskiego (1) zglosilam sie na badanie do szpitala do dr,Piotrowskiego w mojej sprawie... pacjentka z Gdyni Polecam (1) Komu wierzyć? Najlepiej samemu przyjść do Pani Doktor i sprawdzić. Może... DD
gorąco polecam (1) gorąco polecam Pana doktora, jest super! Iza Polecamy (1) Jesteśmy po operacji migdałka i jesteśmy bardzo zadowoleni. Przemiły... Agnieszka Potwierdzam Rewelacja (1) Potwierdzam Rewelacja DK profesjonalne i ludzkie podejście (1) Dobry kontakt, nie było problemu z umówieniem się na wizytę. Szczegółowy... Katarzyna fajne miejsce (1) szybka rejestracja :) miejsce chyba niedawno otwarte, bardzo czyste i ładne.... Andrzej Golion Polecam (1) Bez kolejki, bardzo miło, sprawnie, nieznośny ból ucha odstąpił. Polecam chrypiący Bardzo dobry specjalista (1) Najlepszy laryngolog u jakiego byłem. Tomek Polecam (1) Swietny fachowiec, sympatyczny, zawsze gotowy poswiecic swoj czas pacjentowi,... Danuta Tarasiewicz sama niewiem (1) Jeżeli chodzi o skuteczność leczenia - jestem bardzo zadowolona. Jednak... Iwona Korfanty - opinia (1) bardzo fachowa obsługa i co najważniejsze wizyta pomogła w 100 % Korfanty Super lekarz (1) Szczerze polecam dr Barcińskiego to naprawdę złoty człowiek, dzięki niemu... monikapriebe Tomasz Sz - opinia (1) Doskonały laryngolog, cenne uwagi dot. potencjalnych problemów z podróżami... Tomasz Sz nie polecam (1) Lekarz przy pierwszym kontakcie zrobił na nas dobre wrażenie, namawiał do... kasia Korzystam z usług dr Mikaszewskiego od wielu lat. (1) Obecnie leczy też moje dzieci oraz wnuczkę. Nie zdarzyło się, by mylnie... bora zadufany po uszy ? (1) Pan doktor Piotrowski umówił się ze mną na sobotę. Gdy przyjechałam z... Monika Przywiozłem z Chorwacji robaka w uchu... (2) W sierpniu wróciłem z chorwacji - zapalenie ucha, korek, wypłukanie robaka... pebe PRAWDZIWY LEKARZ (1) Od wielu lat korzystamy z rodziną z usług Pana doktora.Zawsze znajdzie... aga