Lidl

Supermarkety

Gdańsk, al. Grunwaldzka 161

TRAGICZNY SKLEP (17) ostatnio byłam na zakupach w tym sklepie na Zaspie oprócz porozrzucanego... Sylwik skandal (2) to jest skandal.pyskujące,obrażone na świat kasjerki.Dzisiaj po raz kolejny... nina Znaleziona zguba (1) Chciałbym serdecznie pozdrowić pracownicę z ostatniej kasy. Wczoraj zgubiłem... Tomek
lidl i biedronka (2) dla mnie to jest żenujące że na takiej samej ulicy będzie sklep konkurencyjny... szmata jedna orunia górna (17) Orunia Górna Gdańsk dlaczego w sklepie nie ma małych koszyków? dlaczego w... kobieta Uwaga. (3) Uwaga oprócz zrobienia zakupów możecie od personelu dostać całkiem gratis... Danziger lidl gdanska (3) lidl na gdanskiej to sklep wysokoobrotowy zaloga jest ok i kierowniczki spoko... klient LIDL-SOPOT (3) Czy ktos bedzie tam zatrudniony? Pytam ,bo dzis wyslalam CV. Jakie warunki i... Kasia Ubranie personelu i czystość (5) Szczerze mówiąc firma powinna kupić pracownikom nowe ubrania do pracy a... Joanna wozińska Nie rozumiem innych komentarzy! (2) Super produkt - najtańsze ceny i do tego produkty z jakością w Auchan płacę... Jan super pieczywo chrupkie, wina i alkohole (2) Mają tu świetne pieczywo chrupkie, znacznie lepsze (wg mnie) w smaku niż... aga FATALNA OBSŁUGA (4) Pani, która podaje się za kierownika zmiany ( 28.06.2010) jest strasznie... klient kupujesz tu rzeczy ktorych nie kupujesz (3) Wybralem sie z dziewczyna na spore zakupy do Lidla we Wrzeszczu. Gdy... Michal Lidl -Karwiny (2) Najlepszy sklep na świece! Najlepsza obsluga. Rzadko kiedy jest kolejka. W... jacek Tragedia. Sklep koszmar i aby kupic trzeba biegać z koszykiem (4) Parking przed lidl po trzech godzinach kosztuje 50zł. Nie dopomyslenia, co... Mieszkaniec Gdańska