Lukullus

Restauracje

Gdańsk, Kartuska 482

Niekoniecznie... (1) Polecono nam jedzenie w Lukullusie, więc sprzwdziliśmy..I tak: menu... A. nie doczekałem się na obsługę (1) nie oceniam potraw, menu itd bo czekaliśmy 45 minut żeby ktokolwiek do nas... Prince Dobre jedzenie za dobre pieniądze (1) Polecam Lukullusa. Każdy znajdzie coś dla siebie. Byłem bardzo pozytywnie... Lukasz
Ambrozja!! (1) Jeżeli mogę wyrazić słowami to, co mnie w Lukullusie spotkało, to słów mi... limonka zawiedziony (2) Popołudnie, temp. powietrza ok. 20C, 7 osób. Rodzice, dziecko, brat,... Rabarbar polecam (1) Pyszne jedzenie, duże porcje (dorosły facet na prawdę może się najeść:)),... ja Bardzo dobrze (1) Jedzonko smaczne, szybko, miła atmosfera, ceny przystępne. Oby tak dalej! QBS Napiszę krótko i na temat: (1) Ceny: nie są wysokie w stosunku do podawanych dużych porcji. Jedzonko:... Anilewe_26 Poprostu super!!! (1) Te opinie ponizej to chyba konkurencja pisała. Byłem w restauracji pare... Arturro Delikatnie rozczarowany (1) Wspaniała obsługa, mięso z grilla ekstraklasa, reszta jedzenia ok (nie do... Wojtek dania - opinia (1) Odwiedziłam restaurację do tej pory kilka razy na przestrzeni kilku lat, z... dania Udana wizyta, pyszny obiadek (1) Jestem klientem Lukullusa od 2004 roku. Byłem tydzień temu - jedzonko... Zadowolony klient Smakosz - opinia (1) SUPER JEDZENIE, super obsługa. Wszystko OK. Żeby tylko była jeszcze... Smakosz Jaka nazwa taka kuchnia (1) Poszedłem tam po ponad dwuletniej przerwie. Wówczas postanowiłem - nigdy... poszukiwaczesmaku.pl prezes - opinia (1) Obsługa na poziomie jedzenie i wystruj super naprawde polecam godne zajrzenia... prezes Gość (1) Bardzo polecam, miła obsługa, dania świetne. polecam:) Zadowolony Gość:) świetna restauracja (1) Przyjemna atmosfera. A kebab i łosoś - niebo w gębie. Warto tam wracać. Kasia Polecam (1) Wybrałam się tu na rodzinny obiad i było ok. Atmosfera bardzo fajna, obsługa... Aga BK - opinia (1) Byłam w tawernie z 6 osobowym towarzystwem. Ku przestrodze - miejsce w... BK Uczta Lukullusa (1) Restauracja ma byc w podtytule gracka, ale Lukullus był Rzymianinem i znanym... Darek