Lukullus

Restauracje

Gdańsk, Kartuska 482

BETI - opinia (1) BARDZO PRZYJEMNE MIEJSCE, BARDZO DOBRE JEDZENIE, SYMPATYCZNA OBSŁUGA, A CENY... BETI Bardzo Sympatycznie (1) Super jedzenie,super obsługa,super wszystko poprostu... GOSIA Super restauracja. (1) Polecam wszystkim smakoszom!! Kinia
Sylwester 2007/2008 (1) Miałam przyjemność w tym roku spędzić ten wyjątkowy dzień w tawernie greckiej... Elżbieta Sylwester 2007 (1) chcialam tylko powiedziec komus kto organizował tegoroczny sylwester ze... hajdi Sylwester 2008 (1) Właściciel lokalu nie ma pojecia jak powinien wyglądać Sylwester z klasą!... Rozczarowana Justyna - opinia (1) wybraliśmy się na kolację godz.21.20 na wejściu wrzasnęła kelnerka, że... Justyna Suuuper miejsce na spotkania towarzyskie!! (1) Po raz pierwszy do Tawerny zostałam zaproszona przez moją kochaną siostrę z... Olcia Polecam (1) Bardzo super knajpka, która przenosi w klimaty greckie. Kiedy byłam tam... Doti16 To Polska właśnie (1) Witam. Wczoraj wybraliśmy się do tawerny. Wszystko pięknie i ładnie, tylko... szpaku Bardzo fajne miejsce (1) Polecam panierowaną fetę z gorących przystawek, indyka w czerwonym winie.... Michal !!!!!!!!!!!porażka!!!!!!!!!!!!! (1) Cała wycieczka na 'koniec świata' okazała się nic nie warta. Wysrój... vito