Lukullus

Restauracje

Gdańsk, Kartuska 482

Dobre jak zawsze!!! (1) Po dłuższej nieobecności w kraju (sprawy zawodowe) zaprosiłem rodzinę na... Rafał niestety spadamy, spadamy (2) Bywamy z rodziną w Lukullusie od lat. Przez długi czas była to najczęściej... Lu Ania - opinia (1) Jedzenie bardzo smaczne, zawsze świeże, porcje idealnie dobrane, obsługa... Ania
Polecam lokal na imprezę weselną (1) Na pierwszym miejscu chciałbym zwrócić uwagę na przemiłą i rewelacyjnie... Łukasz ... (1) przez pewien czas razem z narzeczonym byliśmy stałymi klientami, jednak z... paula Powolny zjazd w dół (1) Kiedyś byłem częstym gościem w Lukullusie. Jedzenie było smaczne i świeże.... Janusz Fajny klimat i dobre jedzenie. (1) Zaprosiłem rodzinę na obiad z okazji rocznicy ślubu. Byłem już klilkukrotnie... Arkadiusz Rewelacja!!! (1) Rewelacyjne jedzenie!!! Byłem tam kilkakrotnie, miałem tam wesele w tamtym... Rafał Gorąco poecam (1) W Sobotę 14 Kwietnia nie mieliśmy z Żoną pomysłu na obiad i pomyślałem może... Jacek miło, smacznie i ładnie :) (1) W Tawernie "Lukullus" byłam kilkakrotnie i zawsze wychodziłam stamtąd... nika Nie polecam (1) Plusem jest miła obsługa, ale niestety jedzenie jest po prostu niesmaczne.... sadertes zero odbioru telefonów w sprawie rezerwacji (1) zapomnijcie o możliwości telefonicznej rezerwacji - kilkakrotne próby... waldi Bardzo sie restauracja zepsula (1) Kiedyś chodziliśmy do tej restauracji regularnie (na obiad rodzinny z... Gorgo ogólnie ceny nie zachęcają, ale warto odwiedzić (1) To była nasza pierwsza wizyta w tym lokalu i całość ogólnie oceniam... marecki Tawerna która schodzi na psy !!!!! (1) Z opowieści slyszałam, że w Tawernie jest coraz gorzej... , i z tego co... Kamila Polecam (1) Polecam to miejsce. Sama kiedyś tam pracowałam i mogę z czystym sumieniem... Zadowolony klient super lokal i jedzonko też (1) Polecam serdecznie wszystkim, którzy cenią sobie dobrą kuchnię, miłą i... Ewa Przystań greckiego smaku w Grodzie nad Motławą (1) Od kilkunastu lat jest mi dane podróżować po całej Europie. Grecję... Globtroter rozczarowanie (2) Wiele razy polecano nam tę tawernę. Wreszcie postanowiłyśmy sprawdzić. I na... koneserka Same pozytywy !! (1) Jakiś czas temu, zostaliśmy tam zaproszeni na wesele znajomych i muszę... Tomek