Lukullus

Restauracje

Gdańsk, Kartuska 482

Najlepsze na wesele! (1) Podjęliśmy najlepszą decyzję w życiu, żeby zorganizować wesele własnie w... aniaa lukullus dramat !!! (1) Ogólne nie piszę opinie ale nie wytrzymałem. Jedzenie to jakiś koszmar.... rodzina 2+2 porażka (1) coś tu jest nie tak....po obiedzie w Lukullus kelner przyniósł rachunek na... magda
Cud malina ;) (1) Bardzo dziękujemy za fantastyczne wesele. Profesjonalizm w 100% :) Jesteśmy... magda i dominik Polecam (2) Generalnie smacznie, miła obsługa, zawsze uśmiechnięta. Na życzenie klienta... M Rozczarowanie (1) Bylem tam na firmowej kolacji bo slyszalem wcześniej ze miejsce bardzo dobre.... jozek Wesele 14.09 (1) Dziękujemy za wspaniałą obsługę, przepyszne dania i profesjonalizm. Nasze... Sylwia i Olgierd Wielka Uczta (1) Ostatnio byłem w tawernie i za naprawdę małe pieniądze najadłem się wraz z... Kubus Rewelacja (1) Miesiąc temu mieliśmy wraz z żoną wesele w Lukullusie, na dużej sali... Paweł nieswieze jedzenie (1) Bardzo się rozczarowałem - Stare, wyraźnie po raz wtóry odgrzewane ziemniaki,... Andrzej Nie polecam (1) Dobra obsługa i na tym koniec. Ziemniaki opiekane - sama sól, do tego... klient Polecam (1) Od paru lat regularnie odwiedzam tawerną i jeszcze nigdy się nie zawiodłem .... Michał Polecam. (1) Z okazji urodzin zostałem zaproszony na obiad do Lukullusa. Szczerze mówiąc... Jarek Polecam Tawenę Grecką (1) Witam, jestem wraz z rodziną stałą klientką od lat, i szczerze mówiąc nie... Inga polecam, smacznie i sympatycznie. (1) Tawerna jest jednym z moich ulubionych miejsc na zjedzenie obiadu. Kuchnia... Małgosia katastrofa kulinarna (1) Obsługa super,gdyby jeszcze wszyskie 5 osób nie mówiło po kolei... lula Nie polecam !!! (1) To miejsce to przykład prawdziwej porażki gastronomicznej. Jedzenie fatalne -... a. MASAKRA, TO NIE KUCHNIA GRECKA TYLKO Z PACZKI!!! (1) Jestem stałą bywalczynią Trójmiejskich restauracji, rzadko kiedy jest świeżo... Jagoda Pierwsza i ostatnia wizyta (1) Jak dla mnie - totalna porażka. Tawerna niewiele ma wspólnego z kuchnią... nigdy więcej Goście zachwyceni (1) Ostatnio miałam przyjemność gościć 2 kolegów z Niemiec, z którymi poznałam... Sylwia