Lukullus

Restauracje

Gdańsk, Kartuska 482

sylwester 2017 (2) Zabawa sylwestrowa w skali od 1-10 oceniam na 5, a to wszystko przez... rozczarowana Ok ale nierównomiernie (1) Jedzenie smaczne aczkolwiek bez fajerwerków. Odnoszę wrażenie ze na kuchnię... Edyta PORAŻKA (1) Totalne rozczarowanie. Jedzenie podano w ciągu 5 min, odgrzewane. Kuchnia... G & K
Walentynki (1) Zarezerwowaliśmy z narzeczonym stolik w tawernie,wyszliśmy zauroczeni zedne z... Anna Polecamy (1) Świetna Restauracja,obsługa miła i profesjonalna,bogate menu a przede... Maro. Lukullus - niekoniecznie (1) Ceny całkiem ok - choć drinki 18 zł nijak mają się do ich jakości i podania.... Gość masakra (1) Byłem ze znajomymi w moje urodziny. Masakra obsługa. Zamówiliśmy jedzenie nie... niezadowolony klient Podobało się... (1) Wraz z żoną wybraliśmy się tam pierwszy raz. Obsługa była bardzo miła a na... Milosz Tanio, przyjemnie i smacznie (1) Odwiedzam Tawerne Lukullus od wielu lat i naprawdę dziwią mnie komentarze o... Jakub Zawiodłem się...... (1) Nie było nas od około 4 lat i niestety zmieniło się na gorsze. A szkoda bo... Michał Gorąco polecamy!!! :) (1) Bardzo dziękujemy za wspaniałą obsługę, jedzenie i pomoc w organizacji... Ela i Maciej Beznadzieja,lokal od dwuch lat tonie... (1) Przyjechaliśmy z Gdyni... z 2 dzieci, 4 i 8lat robiliśmy tam chrzciny... Xentalia Gorąco Polecam ! (1) nasza impreza weselna w Lukullusie była bardzo udana. Wszystko ok. Dużo... Zosia Wesele (1) Dwa tygodnie temu wyprawialiśmy tu wesele córki. Wszyscy goście bawili się... Beata Rozczarowana (1) Odwiedzałam to miejsce już kilka razy i zawsze było ok, jednak... Karola Ciekawa restauracyjka (1) Trafiłam tam na urodziny znajomego. Nigdy nie byłam w tej restauracji a... Aleksandra Lukulus (1) Tawernę Lukulus odwiedzam od prawie 10 lat, nie tylko jako restaurację, ale... Agnes Jedna z najlepszych restauracji w 3mieście (1) Jak najbardziej polecam Lukullusa. Byłam w tej restauracji wielokrotnie... Oliwia POLECAM (1) Idealne miejsce na obiad z rodziną. Obsługa i kuchnia fantastyczna. Gorąco... GOŚĆ Wszysto smaczne (1) Zachęcony przez znajomych odwiedziłem wraz z żoną Tawernę.Po wejściu powitała... Ireneusz