atoja - opinia (1) Mało użytkowników, kiedyś tętniła życiem... atoja Strzeżcie się ratraka! (3) Pozdrawiam wszystkich fanów białego i łysej góry w Sopocie. Dzisiaj wraz ze... Gdynianin mile zaskoczona (1) Byłam wczoraj na Łysej Górze i jestem mile zaskoczona. Ostatni raz byłam dwa... sopocianka
i to ma byc profesjonalizm (2) ludzie co tam zarzadzaja powinni dawno sie wstydzic, bo tylko potrafia... nieznany restauracja Sabat !!! (2) dzisiaj odbyl sie na łysej Górze "zjazd na byle czym" Co do samego konkursu... gość Bysiu - opinia (1) Stok niezadbany, na samej górce pełno psich odchodów, czasami psy biegają po... Bysiu Tragicznie przygotowana trasa wyciagu (1) Czulem sie jak w skiparku, muldy na calej dlugosci podjazdu wyciagiem. Po... Gregor masakraa!!!! (1) i to ma byc profesjonalizm ludzie co tam zarzadzaja powinni dawno sie... franz wypożyczalnia -porażka (1) Sam stok jest utrzymany bardzo dobrze, lokalizacja super, położenie... sopocianka stok - ok :), wypożyczalnia - dramat (1) Stok dobrze utrzymany, zratrakowany, oświetlony, w tygodniu nie ma tłoku,... Paulina wyporzyczalnia = stracony czas, nerwy,... !!! (1) Obsługa w wypożyczalni zdecydowanie MASAKRYCZNA ! Mają mała ilość butów w... mariolka