MATSURI

Szkoły językowe

Gdańsk, Lęborska 9

Weronika P - ocena (1) Bardzo przyjemna i komfortowa atmosfera, która na pewno w dużym stopniu... Weronika P Antoni Gabis - ocena (1) Naprawdę fantastycznie miejsce z wspaniałymi prowadzącymi. Cieszę się, że... Antoni Gabis Paweł - ocena (1) Pani Asia i Pani Linda są przemiłe a szkoła trzyma wysoki poziom. Jak ktoś... Paweł
Bożena - ocena (1) Polecam efektywne nauczanie, profesjonalne podejście, wysoki poziom... Bożena Natalia - ocena (1) Uczęszczałam na praktyki w tej szkole, świetna atmosfera, przemiłe osoby!... Natalia Zofia Truchanovic - ocena (1) Do szkoły Matsuri zapisałam się po obejrzeniu japońskiej animacji Spirited... Zofia Truchanovic Weronika - ocena (1) Odbywałam swoje praktyki studenckie w Matsuri i mogę powiedzieć, że to... Weronika Agata - ocena (1) Bardzo fajna szkoła, świetna atmosfera i zaangażowani lektorzy. Widać pasję i... Agata BS - ocena (1) Bardzo dobry kontakt, bardzo sympatyczni i uprzejmi ludzie. Polecam BS Kamila - ocena (1) Mega, córka chodzi na japoński do Lektorki Ady od zdaje się 2 lat, początkowo... Kamila Łukasz - ocena (1) Świetna szkoła językowa, posiadająca znakomitą kadrę lektorów oraz prowadząca... Łukasz Michał K. - ocena (1) Jestem uczniem szkoły Matsuri od 2,5 roku. Dzięki wspaniałym lektoratom... Michał K. Bożena - ocena (1) Miła profesjonalna obsługa. Dużo można się nauczyć. Polecam wszystkimi. Bożena Karol - ocena (1) Tylko w Matsuri potrafią odczarować orientalne języki. Miałem kilka podejść... Karol Monika - ocena (1) Fantastyczna szkoła, prowadzona przez zaangażowaną właścicielkę, która ma... Monika Uczennica - ocena (1) Bardzo wysoki poziom zajęć. Piękne wnętrze i funkcjonalne sale wykładowe.... Uczennica Emilia - ocena (1) Swietna szkola, zarowno pod wzgledem metod nauczania jak i warunkow.... Emilia Ela - ocena (1) Mogę polecić z całego serca. Bardzo profesjonalna szkoła, nauczyciele... Ela S - ocena (1) Tematycznie udekorowana szkoła. Mili, wyrozumiali i dbający o uczniów... S Michał Litwa - ocena (1) Świetna szkoła językowa. Zajęcia prowadzą pasjonaci języków z dużym... Michał Litwa