MATSURI

Szkoły językowe

Gdańsk, Lęborska 9

Sylwia - opinia (1) Super szkoła. Serdecznie polecam lektorzy mają świetne podejście do ucznia Sylwia Ola - opinia (1) Świetna szkoła do nauki języków orientalnych! Piękny wystrój pomaga wczuć się... Ola Ewa K - opinia (1) Świetna szkola językowa. Bardzo kompetentni lektorzy. Ewa K
KaSi - opinia (1) Napewno wrócimy i będziemy polecać! KaSi Marcin - opinia (1) Super podejście kadry i wystrój po którym można się poczuć jak w Japonii.... Marcin Hala - opinia (1) Zajęcia super, merytoryczne, ciekawe, atmosfera też super! Hala Kuba - opinia (1) W szkole uczą osoby, które są zaangażowane w rozwój swoich uczniów. Materiał... Kuba Mama Natalki - opinia (1) Piękny lokal blisko mojego domu.Zapisałam córkę na angielski i... Mama Natalki Maciej M. - opinia (1) Zacząłem uczyć się w tym roku i to była najlepsza decyzja. Nabrałem pewności,... Maciej M. Tomasz Ilnicki - opinia (1) Wysoka kultura, fachowość i miła atmosfera! Tomasz Ilnicki Franciszek - opinia (1) Najbardziej mnie urzeka indywidualne traktowanie każdego ucznia. W tej szkole... Franciszek Paulina - opinia (1) Z całego serca polecam Matsuri! Kompetentni, zaangażowani lektorzy, świetnie... Paulina Kamil - opinia (1) Kompetentna kadra, świetna lokalizacja, miła atmosfera, dobry sprzęt. Z... Kamil Adrian - opinia (1) Super zajęcia z japońskiego, bardzo ciekawie prowadzone i na bardzo wysokim... Adrian Mateusz - opinia (1) Bardzo fajna szkoła, przyjemne miejsce i nowe sale wykładowe - zaangażowana... Mateusz Krzysztof - opinia (1) Jeśli szuka ktoś szkoły języków orientalnych w Trójmieście, to w zasadzie... Krzysztof Magda - opinia (1) Niesamowita szkoła językowa z fajnymi lektorami (ja uczę się japońskiego).... Magda Kinga - opinia (1) O Matsuri mogę mówić tylko w samych superlatywach. Sympatyczna atmosfera,... Kinga H. - opinia (1) Szkoła Matsuri to bez wątpienia najlepsze miejsce do nauki języków... H. Agata Włodarczyk - opinia (1) Matsuri to niesamowicie przyjazne dla uczniów miejsce, wysoki poziom kursów... Agata Włodarczyk