MATSURI

Szkoły językowe

Gdańsk, Lęborska 9

Łukasz - ocena (1) Świetna szkoła językowa, posiadająca znakomitą kadrę lektorów oraz prowadząca... Łukasz Michał K. - ocena (1) Jestem uczniem szkoły Matsuri od 2,5 roku. Dzięki wspaniałym lektoratom... Michał K. Bożena - ocena (1) Miła profesjonalna obsługa. Dużo można się nauczyć. Polecam wszystkimi. Bożena
Karol - ocena (1) Tylko w Matsuri potrafią odczarować orientalne języki. Miałem kilka podejść... Karol Monika - ocena (1) Fantastyczna szkoła, prowadzona przez zaangażowaną właścicielkę, która ma... Monika Uczennica - ocena (1) Bardzo wysoki poziom zajęć. Piękne wnętrze i funkcjonalne sale wykładowe.... Uczennica Emilia - ocena (1) Swietna szkola, zarowno pod wzgledem metod nauczania jak i warunkow.... Emilia Ela - ocena (1) Mogę polecić z całego serca. Bardzo profesjonalna szkoła, nauczyciele... Ela S - ocena (1) Tematycznie udekorowana szkoła. Mili, wyrozumiali i dbający o uczniów... S Michał Litwa - ocena (1) Świetna szkoła językowa. Zajęcia prowadzą pasjonaci języków z dużym... Michał Litwa Marcin - ocena (1) Chodzę na język japoński do Pana Seweryna. Prowadzący jest osobą kompetentną,... Marcin Yehor - ocena (1) Lessons with Mr. Yugo are always great, it's nice to have a japanese-born... Yehor Katarina - ocena (1) Pan Seweryn super tłumaczy japoński, a Pani Linda jest przemiła! Nauka jest... Katarina Asia - ocena (1) Poza japońskim, mieliśmy również zajęcia z kaligrafii, i nie powiem - jest to... Asia Bartek - ocena (1) Nauka języka odbywa się w przyjaznej atmoswerze - gramatyka, słówka, pisanie,... Bartek Dawid - ocena (1) Pan Seweryn ma niesamowitą wiedzę o języku japońskim i kulturze japonii. Z... Dawid Agata - ocena (1) Super szkoła, poza zwykłą nauką dużo ciekawych urozmaiceń - kaligrafia,... Agata Ola - ocena (1) Nauczyciele są niesamowici. Przyjemna atmosfera w czasie zajęć i wspaniale... Ola Ania - ocena (1) Bardzo pozytywnie wspominam zajęcia w szkole Matsuri. Zero nudy, mnóstwo... Ania Anonim - ocena (1) Świetna atmosfera i cudowni lektorzy! Pani Linda potrafi zarazić dobrą... Anonim