MATSURI

Szkoły językowe

Gdańsk, Lęborska 9

Agata Włodarczyk - opinia (1) Matsuri to niesamowicie przyjazne dla uczniów miejsce, wysoki poziom kursów... Agata Włodarczyk Marta Tymińska - opinia (1) Chodziłam do Matsuri na język koreański i to jedno z fajniejszych doświadczeń... Marta Tymińska Zuzanna - opinia (1) matsuri jest wspaniałą szkołą językową, która bez problemu dopasowuje się do... Zuzanna
Zosia - opinia (1) Szkoła proponuje wiele możliwości do nauki,w grupach,indywidualnie,przez... Zosia A. - opinia (1) Świetna szkoła. Super lektorzy. Mili, pomocni, mega wyrozumiali. No i przede... A. Monia M. - opinia (1) Szkoła ma niesamowity klimat. Nauczyciele profesjonalni, pełni pasji.... Monia M. Jagoda - opinia (1) Matsuri to najlepsza szkoła językowa, w jakiej miałam okazję się uczyć! Moją... Jagoda Magdalena - opinia (1) Matsuri to z pewnością świetne miejsce dla osób chcących nauczyć się języka.... Magdalena Eva - opinia (1) Bardzo serdeczna obsługa klienta, zaangażowani i świetni nauczyciele.... Eva Łukasz Wasak - opinia (2) Fajna szkoła. Co sobie cenie to wszyscy nauczyciele mieszkali wcześniej w... Łukasz Wasak Agnieszka - opinia (1) W Matsuri panuje przyjemna atmosfera i azjatycki klimat. Jest też cicho i... Agnieszka Dorota Paszek - opinia (1) Z usług szkoły Matsuri korzystam od wielu lat. Dzięki profesjonalizmowi,... Dorota Paszek Oliwia - opinia (1) Na korepetycje z języka japońskiego pierwszy raz zapisałam się około 2 lata... Oliwia Natalia - opinia (1) Świetna szkoła, uczęszczam już kilka lat na język japoński. Jestem bardzo... Natalia Karolina - opinia (1) Do szkoły zapisałam się już dawno temu. Z czystym sumieniem mogę ją polecić.... Karolina Karolina - opinia (1) W szkole Matsuri uczę się już siedem lat, z czego przez cztery chodziłam na... Karolina Klajssa Jacek - opinia (1) Ze szkołą Matsuri miałem pierwszą styczność 4 lata temu kiedy zafascynowany... Klajssa Jacek Marta - opinia (1) Matsuri to niezwykła szkoła języków orientalnych. Już sam wystrój szkoły... Marta Agnieszka - opinia (1) Polecam naukę w szkole Matsuri :) Nauczyciele posiadają dużą wiedzę oraz mają... Agnieszka Język Japoński (5) Wysoka jakość usług. Nauczyciele posiadają BARDZO dużą wiedzę na temat języka... Marek