MATSURI

Szkoły językowe

Gdańsk, Lęborska 9

Zuzanna - ocena (1) Szczerze polecam, mnóstwo materiałów dydaktycznych, nauczyciele bardzo... Zuzanna Anja Ch. - ocena (1) Polecam według mnie najlepsza szkoła językowa w Trójmieście, profesjonalni... Anja Ch. Alicja - ocena (1) Bardzo polecam! Miałam przyjemność chodzić na jezyk angielski do Seweryna.... Alicja
Ola - ocena (1) Polecam tę szkołę! wysoki poziom nauczania, szeroka oferta zajęć oraz miła... Ola Ada - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z usług szkoły matsuri. współpraca z panią Lindą do... Ada Kasia - ocena (1) Wysoki poziom kształcenia Kasia Natalia - ocena (1) Odbyłam niezwykle wartościowe praktyki w Szkole Języków Orientalnych... Natalia Zofia - ocena (1) Uczęszczałam do szkoły językowej Matsuri w latach licealnych i podstawówki.... Zofia Tymon - ocena (1) Uczęszczam od 9-ciu lat i bardzo polecam. Tymon Anna Kłosowska - ocena (1) Absolutnie wspaniałe! Miła atmosfera a miejsce bardzo ładnie przygotowane!... Anna Kłosowska Kasia - opinia (1) Bardzo przyjazna, a zarazem profesjonalna szkoła. Nauczyciele są mili i... Kasia Kuba - opinia (1) Super atmosfera i nauczyciele Kuba mama Mai - opinia (1) Bardzo polecam! Moja córka rok temu zapisała się na koreański od podstaw.... mama Mai Oskar - opinia (1) Studiuje chiński już drugi rok. Cierpliwość nauczycieli bardzo pomaga w... Oskar Martyna Formela - opinia (1) Bardzo miła atmosfera, profesjonalne podejście. Zaczynam dopiero praktyki a... Martyna Formela Kasia - opinia (1) Bardzo konkretna i solidna firma. Super kontakt. Pani Linda bardzo miła i... Kasia Wojciech - opinia (1) Świetna kadra, wysoki poziom nauczania. Szkoła zapewnia dużo materiałów do... Wojciech Joanna - opinia (1) Niezwykle przyjazna atmosfera powoduje, że nauka jest tam przyjemnością. Mamy... Joanna Paweł - opinia (1) Gorąco polecam tą szkołę! Profesjonalni lektorzy, wysoki poziom nauczania i... Paweł H.C. - opinia (1) Doskonala szkola jezykowa,oferujaca nauke jezykow orientalnych. Piekna... H.C.