Aleksandra - ocena (1) Beznadziejna obsługa, zwłaszcza w strefie odbioru zamówień. Jedno zamówienie... Aleksandra Przem - ocena (1) Powiem tak obsługa miła za to reszta do bani. Zamówiłem płyty kartonowo... Przem Gregor - ocena (1) Najlepsza obsługa w Trójmieście. Polecam. Gregor
R. - ocena (1) Podoba mi się Zwłaszcza ogród R. Małgorzata - ocena (1) Dziękuję Panu Arkadiuszowi z działu kas za życzliwość i wyrozumiałość oraz za... Małgorzata Małgorzata - ocena (1) Bardzo dziękuję Panu Dawidowi z działu wyposażenia kuchni za tak fachową... Małgorzata Jerzy Schweda - ocena (1) W dniu 12 stycznia bieżącego roku byłem w sklepie na ulicy grunwaldzkiej w... Jerzy Schweda Zadowoleni klienci - ocena (1) Polecamy dział kuchni, dziękujemy Panom z w/w działu za nieocenioną pomoc w... Zadowoleni klienci Adam - opinia (1) Miła obsługa, profesjonalne podejście, szybka realizacja. Adam Basia i Slawek - opinia (1) Dziekujemy za dzisiejsza przesympatyczna i profesjonalna obsługę w osobie... Basia i Slawek Basia i Slawek - opinia (1) Dziekujemy za dzisiejsza przesympatyczna i profesjonalna obsługę w osobie... Basia i Slawek Edward - opinia (1) Najlepszy sklep w okolicy.Miła i fachowa obsługa .Będę tu robił zakupy zawsze. Edward Inga - opinia (1) Mały ale wszystko na miejscu. Szczególnie kwiaciarnia! Inga Barbara - opinia (1) Zamówiłam drzwi w Sklepie Komfort w Gdańsku (Galeria Morena) wraz z pomiarem... Barbara Stanisław - opinia (2) Nie oceniam obsługi, bo dopiero się tam MOŻE wybiorę, chciałem wcześniej... Stanisław Andrzej - opinia (1) Pan Michał z działu kafelki wykazał się dużym zaangażowaniem w sprzedaży... Andrzej Fachowiec - opinia (1) Bardzo dobrze zaopatrzony sklep, ceny niższe niż w Castoramie czy OBI. Fachowiec Kkient - opinia (1) Wszystko w porządku. Najlepsze ceny i asortyment. Obsługa wyluzowana i... Kkient Mariusz lapko - opinia (1) Fajna opsóga tak samo jeśli chodzi o panią która dorada dotyczące wkrętów lub... Mariusz lapko Klient - opinia (1) Dzial sanitarny totalne dno obsluga to jakas amatorszczyzna mam na mysli ten... Klient