Kris - ocena (1) Świetne zaopatrzenie, dostępne są od ręki chyba wszystkie produkty z oferty... Kris Maciej - ocena (1) Dnia 17.02 stawiliśmy się na projektowanie kuchni. Pomiar przez firmę Komfort... Maciej Ewa - ocena (1) Firma zasługuje na najwyższe uznanie za profesjonalizm i dbałość o klienta.... Ewa
Viktoria L - ocena (1) Okropna obsługa! W kwietniu 2024 roku zamówiłam drzwi do łazienki w sklepie... Viktoria L Mieczysław - ocena (1) Dzisiaj przez internet zamówiłem garnek 4,5 l kamionka . Odebrałem że garnek... Mieczysław Alicja Jędrzejczyk - ocena (1) Jedna wielka porażka. 3 reklamacje w ciągu miesiąca. Pierwsze zakupy: po... Alicja Jędrzejczyk Zygmunt - ocena (1) Dział łazienki Pan Remigiusz jest profesjonalistą w swojej dziedzinie.... Zygmunt Jarosław M - ocena (1) Ostatnio robiłem zakupy na dziale 17. Niejaki pan Adam, rzekomy znawca tematu... Jarosław M Paulina - ocena (1) odradzam!!! Brak kompetencji pracowników, procedury, których sami pracownicy... Paulina Ona. - ocena (1) Nie polecam sklepu na kaewinach obsługa tragiczna nie mile panie transport... Ona. Ewa - ocena (1) Kuchnię projektował nam pan Bartosz - bardzo kompetentny, doskonale potrafił... Ewa Aleksandra - ocena (1) Beznadziejna obsługa, zwłaszcza w strefie odbioru zamówień. Jedno zamówienie... Aleksandra Przem - ocena (1) Powiem tak obsługa miła za to reszta do bani. Zamówiłem płyty kartonowo... Przem Gregor - ocena (1) Najlepsza obsługa w Trójmieście. Polecam. Gregor R. - ocena (1) Podoba mi się Zwłaszcza ogród R. Małgorzata - ocena (1) Dziękuję Panu Arkadiuszowi z działu kas za życzliwość i wyrozumiałość oraz za... Małgorzata Małgorzata - ocena (1) Bardzo dziękuję Panu Dawidowi z działu wyposażenia kuchni za tak fachową... Małgorzata Jerzy Schweda - ocena (1) W dniu 12 stycznia bieżącego roku byłem w sklepie na ulicy grunwaldzkiej w... Jerzy Schweda Zadowoleni klienci - ocena (1) Polecamy dział kuchni, dziękujemy Panom z w/w działu za nieocenioną pomoc w... Zadowoleni klienci Adam - opinia (1) Miła obsługa, profesjonalne podejście, szybka realizacja. Adam